Bruden skrev og bad om 2180 kroner - modtageren var ikke inviteret til brylluppet

Virale historier

25/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

En ting er ikke at blive inviteret, men den besked ...

Når du deltager i et bryllup, er det ikke usædvanligt at tage en gave med dig til ceremonien eller endda give en pengedonation til de nygifte for at hjælpe dem med at kickstarte deres liv som ægtepar.

Du ville dog normalt ikke forvente at blive bedt om at give en bryllupsgave til et par, der ikke inviterede dig til deres store dag - men det var præcis, hvad der skete for en kvinde, der modtog en ret mærkelig besked fra en gammel skoleveninde, hun ikke havde set i over et årti.

Kvinden skriver på inernetforummet Reddit, at hun sidst hørte fra personen i 2009, så hun blev chokeret, da hun modtog en besked på Facebook, der fortalte hende, at personen skulle giftes.

Og hun blev endnu mere forvirret, da det viste sig, at beskeden ikke var en bryllupsinvitation, men i stedet blot bad om en "donation til parrets bryllupsrejsefond" - med et "anbefalet" beløb sat til svimlende £250 (2180 kroner).

Donerede pengene - men ikke til dem

Kvindens opslag lød som følger:

"I går fik jeg en besked fra en, jeg gik i skole med. Det var en bryllupsannonce. De skulle giftes, men de kan ikke invitere mig, fordi stedet for deres bryllup ikke havde plads mig, men jeg var "Velkommen til at hjælpe os med at fejre denne kærlighedens lejlighed ved at donere til vores bryllupsrejsefond. Den anbefalede donation er £250, men større donationer vil være velkomne".

"Jeg har ikke set eller talt med denne person i mindst et årti, og jeg tror, ​​det kun var en tilfældig Facebook-besked. Selv i skolen var vi i bedste fald venlige, ikke venner. Den sidste besked, jeg kan se, var et feriebillede fra 2009.

"Jeg har svaret nu og lykønsket dem og sagt, at jeg donerede til velgørenhed på deres vegne."

Forvirrede læsere

Kommentatorer på indlægget var lige så forvirrede over brudeparrets pengekrav, hvor mange af dem bemærkede parrets "grådighed" ved at kræve minimum 250 £ fra alle bekendte, de ikke havde inviteret til deres bryllup.

En person skrev: "Jamen det var grådigt og modigt af dem."

Mens en anden tilføjede: "F**k er galt med folk? Jeg ville ikke give £250 til en, jeg kendte godt! Den frækhed!"

Og en tredje skrev: "Jeg forstår ikke, hvordan folk ikke er klar over, hvor tarveligt det er IKKE at sende nogen en invitation, men stadig har den ufortrødente flabethed at bede om penge!! Det er allerede tarveligt nok at bede om penge på en invitation alligevel!!"

"Hvor er det groft af dem," skrev en anden. "Jeg ville elske at se en undersøgelse af ægteskabslængden for par, der ikke giver to øre for gaver, så længe venner og familie er der for at hjælpe dem med at fejre, sammenlignet med par, der ser ud til at se deres bryllup som lidt mere end en undskyldning for en gave og kontanter."

Kilde: Mirror