Brud rasende efter søsters krav: "Min eks var utro med min søster, nu vil hun have ham med til mit bryllup"

Virale historier

02/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad ville du have gjort i sådan en situation?

Ingen vil have deres ekskæreste til deres bryllup - især hvis de var dig utro med din egen søster, Men det er den forfærdelige situation, en kommende brud befinder sig i, efter at hendes søster meddelte, at hun ville tage ham med som en date til hendes bryllup.

Det skriver Mirror

Ifølge denne bedrøvede kommende brud havde hun og hendes søster en alvorlig uenighed for et par måneder siden om bryllupsgæstelisten, dengang hun og hendes forlovede først var begyndt at planlægge deres store dag.

Dater min eks

Den 29-årige forklarede, at hendes storesøster i øjeblikket dater brudens ekskæreste gennem et par år, den samme mand, som oprindeligt forårsagede et brud mellem søstrene.

På trods af alt det, der er sket mellem de tre, ønsker hendes 32-årige søster stadig at tage den utro eks-eks med til brylluppet som sin date, hvilket efterlader hende i en meget ubehagelig situation.

Tingene har været ret tilspidsede mellem de to søskende lige siden deres heftige skænderi, og selvom den kommende brud har forsøgt at være civil, indrømmer hun, at tingene har været vanskelige.

Hun er nu ikke sikker på, om hun skal sende sin søster en bryllupsinvitation eller ej.

Vil ikke bære nag for evigt

I et opslag på det sociale medie Reddit afslørede den stressede brud:

"Vi sagde begge nogle sårende ting, og tingene har været anspændte lige siden. Vi har ikke talt meget siden da, og det har været svært at være omkring hinanden. [...] På den ene side er hun min søster, og jeg vil ikke helt udelukke hende fra en så vigtig begivenhed i mit liv. På den anden side er tingene stadig spændte mellem os, og jeg vil ikke have hende at forårsage noget drama eller ødelægge min særlige dag."

Bortset fra utroskab, havde hendes ekskæreste vist en tendens til at være egoistisk og afvisende over for hendes følelser under deres tidligere forhold, hvilket er en anden grund til, at hun bare ikke vil have ham der på sin særlige dag.

"Jeg har besluttet at tage en samtale med hende og se, om vi kan finde ud af tingene. Jeg ønsker ikke at bære nag for evigt, og jeg vil ikke have, at hun skal føler mig udelukket fra mit liv." fortalte kvinden

Et forfærdeligt menneske

Mange Reddit-brugere blev helt målløse på grund af søsterens frækhed, med en person, der rådede:

"Jeg vil udtrykkeligt forbyde [din eks] fra enhver begivenhed, du er vært for, og afvise at være til familiebegivenheder, han deltager i. Din søster... er et forfærdeligt menneske, og HVIS du stadig vil have et forhold til hende, ville det være under forudsætning af, at han ikke er tilladt i nærheden af ​​dig, især ved dit bryllup."

En anden kommenterede:

"Hvorfor vil du have hende der? Hun respekterer dig tydeligvis ikke på nogen måde, og bliv ikke overrasket, hvis de ødelægger det. Du har brug for bedre grænser, det burde ikke engang være en tanke, du underholder."