Barndomsmobber skrev til kvinde: Så tog hun genial hævn over ham

Virale historier

15/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvindes plageånd skrev til hende over Facebook mange år efter, hun blev mobbet. Og den måde, hun valgte at reagere på, gav hende endelig hævn over de grusomme drillerier, hun led som barn.

Skoler er som regel stedet, hvor mobning begynder at vise sit grimme ansigt. Sådan var det også for en kvinde, der sagde, at hun konstant blev chikaneret af den populære pige i løbet af sine skoleår, verbalt mishandlet og fik følelsen af at være "udenfor".

Reddit delte hun sin historie: "Hun brugte år på at kalde mig frygtelige navne og sagde, at jeg ikke kunne køre i normale biler, fordi jeg var for fed og skulle sidde på bagsiden af lastbiler, og at alt mit tøj var lavet af lagner, fordi jeg var for fed til almindeligt tøj. Og ja, hun kaldte mig vores oversættelse af R-ordet hver gang hun kunne."

Men hun ønskede at fortælle andre, hvordan hun mange år senere faktisk fik sin hævn over pigen, som hun gav det falske navn "Amy".

Fik pludselig en uventet besked

Hun sagde, at cirka ti år før opslaget flyttede hun til udlandet og havde en fantastisk tid, da 'Amy' pludselig dukkede op ud af ingenting: "Jeg levede det bedste liv og var flyttet til Japan for at studere japansk, og jeg havde det virkelig sjovt og elskede hvert eneste øjeblik," sagde hun og tilføjede: "En af mine gamle bøller henvendte sig en dag på Facebook, og de havde enten set på min side, at jeg boede i Japan, eller nogen havde fortalt dem det - det ved jeg ikke."

Men "Amys" tone og tilgang var meget anderledes end det, hun var vant til. Hun afslørede, at beskedens generelle indhold var: "Hvordan har du det i dag? Jeg lagde mærke til, at du bor i Japan nu, og jeg tænkte på, om du kunne hjælpe mig med x, y og z, fordi jeg overvejer at flytte derhen selv."

Kvinden besluttede at lade som om, hun ikke kunne huske "Amy", hvilket var, da hun serverede sin hævn meget køligt. Hun forklarede: "Jeg kunne nemt have besvaret deres spørgsmål på cirka fem minutter, men slet ikke. I stedet svarede jeg tilbage med 'Undskyld, Amy hvem? Kender jeg dig?' Og Amy svarede med 'haha, ja, det er mig, Amy, fra skolen? Vi havde klasse sammen i årevis!'"

Og som kom hævnen: "Dette var, da min smålige hævnside kom frem. Jeg sagde bare 'Åh ja, Amy, jeg husker det. Du plejede at kalde mig fed og bruge R-ordet meget. Hvordan kan jeg hjælpe dig?'". Forudsigeligt nok svarede bøllen ikke og blokerede hende i stedet.

Ophavsmanden var tydeligvis begejstret for sin handling og sagde: "Jeg ved, det er ikke noget stort, men det føltes så godt at smide de kendsgerninger i hendes ansigt, for det var 100% sandt. Jeg kunne have været den store person og givet hende den hjælp, hun bad om, men f*** det, find din egen f****** informationer!"