4-årig pige ville bare spise en vingummi: Så står blodet ud af munden på hende

Virale historier

31/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

der gemte sig noget i vingummien som ingen havde opdaget.

En fire-årig pige fik sår i munden efter at have bidt i en slik, der havde et stykke metaltråd indlejret i sig, siger hendes rasende mor.

Det skriver Daily star

Sian Thomas, købte pick'n'mix-slikposen fra B&M Bargains i Newport Road, i Cardiff, som en lækkerbisken til sin datter.

Gav datteren slik og hørte et skrig

Hun sagde dog dagen efter, at hun var hjemme, da hendes fire-årige pludselig skreg, inden hun så blod komme fra hendes mund.

"Min datter har haft slik før, og vi købte en pose, som selvfølgelig var forseglet," fortalte Sian og fortsatte:

"Den næste dag åbnede hun posen og fik et par stykker, og hun havde det fint. Jeg hørte derefter et skrig og hørte hende græde og løb over for at se en metaltråd løbe gennem vingummien hun havde spist."

Blødte fra sår i munden

Moren var naturligvis bekymret for sin datter

"Det skar hendes mund, og hun blødte meget." fortalte Sian og tilføjede:

"Min første reaktion var bare at hjælpe hende med det samme, da jeg var bekymret for, at hendes snit var virkelig dårligt."

Heldigvis var det mest bare chokket, selvom den lille pige nu er bange for at spise slik

"Hun var virkelig bedrøvet. Såret var ikke stort, men det var virkelig synligt, så jeg var bare nødt til at berolige hende. Hun er også nervøs for at spise andet slik, fordi hun er nervøs og bekymrer sig om, at de vil skære hende igen." fortæller Sian.

Bekymret for andre børn

Sian, 37, sagde, at hun bekymrer sig om, at andre børn kunne være blevet påvirket af at købe den samme vare og håber, at virksomheden vil tilbagekalde denne type slik for at sikre, at det ikke sker igen.

"Min bekymring er, at det kan ske for et andet barn, og det ønsker jeg ikke, da de måske ikke er så heldige. Jeg vil have, at de fjerner det parti, da det kan være farligt. Hvis den pakke slik havde en metaltråd i, så kunne de andre også have dem, og det kunne have haft have alvorlige konsekvenser." fortæller Sian og tilføjer:

"Jeg har sendt en e-mail til B&M og tweetet dem, men de tog et antal dage at svare. Jeg ville ønske, at de tog handling mere hurtigt."

B&M sagde, at det er ved at undersøge sagen.