101-årig kvinde beder sønnen om at holde ind til siden: Grunden vil gøre dig varm om hjertet

Virale historier

06/02/2024

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Vi kan alle lære noget af den skønne kvinde.

Selvom man bliver ældre forsvinder glæden ved leg aldrig. 

Det er Albina et levende bevis på ifølge Nyheder24

Fuld af livsglæde

Albina fejrede sin 106 års fødselsdag i oktober 2020, og i forbindelse med fødselsdagsfejringen blev en gammel video af den elskværdige dame fra fem år tidligere offentliggjort.

Kvinden har altid levet et aktivt liv og været et stort familiemenneske. I videoen er det hendes søn Armand, der tager hende med ud på en tur. 

Den på det tidspunkt 101 årige Albina var utrolig aktiv, og synes at turen var helt fantastisk. Hun greb enhver mulighed for at finde på noget sjovt – og i en video fra 2015 blev hun en verdensberømthed primært på grund af hendes livsglæde.

Hold ind til siden

Da hun og hendes søn var i bilen, bad hun ham om at stoppe. Udenfor sneede det, og Albina havde kun ét ønske: At lege i sneen og nyde dette øjeblik! Glæden i hendes ansigt er så hjertevarm og ægte.

Denne ældre kvinde læner sig frem, samler sne op og laver snebolde. Hendes søn filmede sessionen og delte optagelserne på sociale medier.

Han forklarede:

"Når du har en 101-årig mor, er det godt at holde kameraet tæt på for at fange de specielle øjeblikke. Her er et bevis på, at hvis du finder ren glæde i de enkle ting, kan du leve i 100 år."

Videoen har fået over 10 millioner visninger, og den er virkelig en lektion i at nyde livet.

Du kan se den søde video her: