Wilma ville have en tatovering: Brød grædende sammen, da hun så resultatet

Underholdning

20/12/22 | 08:35

Foto: TikTok - Wilmah10
Foto: TikTok - Wilmah10

Skrevet af Maria K.

Tatoveringer er en populær kropsudsmykning, og det kan laves i næsten uendelige slags og på størstedelen af kroppen. Det udnyttede den unge kvinde Wilma, da hun fik tatoveret sin læbe, men resultatet var noget helt andet, end det hun regnede med.

Der findes tatoveringer i mange former og farver. De findes i store og små. Der findes tatoveringer, som er umulige at se, eller dem hele tiden synlige. Det er en af de førstnævnte, en, der er svær at se, som svenskeren Wilma Hägglund havde regnet med at få tatoveret.

En tatovering på læben

Orienterer man sig lidt på de sociale medier, og særligt blandt unge, der er glade for tatoveringer, har det været muligt at se en tendens til at få tatoveret en skjult tatovering på indersiden af læben. For at vise en sådan tatovering, kræver det, at man hiver ned i sin underlæbe. Men det behøver Wilma ikke, for hun endte med at få tatoveret teksten "MEOW" helt synligt på sin underlæbe.

"Han tatoverede min skrøbelige mund det forkerte sted" skrev hun, da hun delte sin nye tatovering og sin reaktion og frustration over sin nye tatovering på det sociale video-medie TikTok. På videoerne kan man se, hvordan det er fuldstændig muligt for den unge kvinde at skjule tatoveringen.

Satte kommentarsporet i gang

På hendes TikTok kan man tydeligt se, at hun er påvirket af sin nye synlige tatovering, men det er ikke kun medlidenhed, der strømmer ind i hendes kommentarspor. For den forkerte placering af tatoveringen satte med det samme kommentarsporet på samme medie i gang, og flere brugere på TikTok ytrede deres meninger om hendes tatovering. Flere af dem skriver blandt andet, at det ikke forstår, hvordan hun ikke har opdaget, at tatoveringen var placeret forkert meget tidligere i forløbet.

I sit kommentarspor kan hun også læse, hvordan hun beskyldes for at have været fuld, bevidstløs - eller at hun må have været uklar i sine instrukser, da hun bad om tatovering. En bruger skriver blandt andet også at det uden tvivl er hendes egen skyld.