Ved du ikke, hvad du skal se i aften? Her er det, danskerne så mest i uge 36

Underholdning

12/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Er du mest til film eller serier for tiden?

Der er rigeligt at vælge imellem, når vi skal beslutte os for, hvad der skal køre over skærmen, når vi smider os i sofaen om aftenen ... måske faktisk for meget.

For med et hav af streamingtjenester og tusinder og atter tusinder af titler med både film, serier og dokumentarer at vælge imellem, hvordan skal et helt almindeligt menneske så nogensinde vide sig sikker på, hvad der er værd at give et par timer af sin dyrebare tid?

En god indikator kan måske være, hvad andre vælger at give en chance, og det holder hjemmesiden JustWatch.com heldigvis øje med for os!

Så er du klar til at få inspiration til, hvad du kan se i aften? Vi lægger ud med de 10 film, danskerne så mest i sidste uge.

Grafik: JustWatch.com

På førstepladsen finder vi den romantiske komedie "No Hard Feelings" med Hunger Games-stjernes Jennifer Lawrence i den kvindelige hovedrolle, Maddie.

På randen af ​​at miste sit hjem finder hun et spændende jobopslag:Curlingforældre, der leder efter nogen, der kan bringe deres indadvendte 19-årige søn ud af hans skal inden college. Hun har en sommer til at gøre ham til en mand eller miste alt i forsøget.

For de ældre generationer siger ringer Jennifer Lawrence måske ikke så mange klokker, men også Matthew Broderick, der i mere end 40 år har fornøjet os på det store lærred, er at finde på rollelisten.

På andenpladsen har vi en animeret film fra Spiderman-universet, nemlig "Spiderman: Across the Spider-verse", og top 3 rundes af med filmatiseringen af det kendte Dungeons & Dragons-rollespil i form af "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".

Hvis du har mere lyst til at gå i gang med en serie, så tager vi da lige et kig på de 10 mest sete af den slags i sidste uge!

Grafik: JustWatch.com

Nej, du ser ikke dobbelt: "One Piece" indtager faktisk både første og andenpladsen på listen over de mest sete serier i Danmark i sidste uge.

Forklaringen skal findes i, at førstepladsen er en såkaldt live action-version, hvor det er ægte skuespillere, der underholder os. Andenpladsen er i stedet den originale animerede serie, som førstepladsen er baseret på.

Serien handler om den unge pirat Monkey D. Luffy, der med sin stråhat og en broget besætning tager ud på en episk skattejagt.

Tredjepladsen går til "The Wheel of Time" - en fantasy-serie baseret på bogserien af Robert Jordan.

Der er masser af magi i seriens univers, men det er kun nogle få udvalgte, der har adgang til det. Da kvinden Moiraine støder på fem unge mænd og kvinder bliver et farligt og verdensomspændende eventyr skudt i gang.