Sammen igen: Populært værtspar er klar med nyt

Underholdning

08/09/2023

Foto: Bauer Media
Foto: Bauer Media

Skrevet af J. Bøgen

Den ene halvdel af parret skal desuden være vært på næste sæson af X Factor.

Maria Fantino og Christian Bonde kender lytterne ikke mindst fra det populære DR-radioprogram "Curlingklubben", der har været et af DRs mest succesfulde radio- og podcastprogrammer siden premieren i 2018

I starten af juli kom det frem, at programmet lukkede efter, at Maria Fantino havde sagt op på DR for at blive vært for X Factor på TV 2. For nogle uger siden valgte Christian Bonde så at følge trop og meddelte, at han forlod DR efter syv år. 

Det kan nu afsløres, at det populære podcastpar agter at forsætte deres succesrige samarbejde hos Bauer Media i den timelange, ugentlige podcast "Fantino & Bonde" - en nyhed, deres mange lyttere med garanti vil glædes over. 

"En af vores store prioriteter har været, at vores lyttere kan lytte til vores podcast gratis. Samtidig har det også været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der tager radiohåndværket seriøst. Derfor giver samarbejdet med Bauer Media rigtig god mening for os. Så nu glæder vi os bare rasende meget til at komme i gang med at lave podcast igen! Det hedder jo ikke Curlingklubben længere, men der vil stadig være ting som faste lyttere vil genkende - fx værterne, og så er der forhåbentligt også lidt til dem som lytter med for første gang. P.t. arbejder vi for eksempel rigtig hårdt på at kunne bringe eksklusive interviews med den nye vært på X-factor," siger Christian Bonde.

"Jeg er selv meget glad for, at mit farvel til DR og ja til X Factor ikke betød et farvel til samarbejdet med Christian. Før jeg sagde ja til X Factor, var min største bekymring reelt, hvad der så ville ske med mit og Christians samarbejde - men den bekymring fik Christian gjort til skamme med det samme, da han fuldt ud støttede op og var klar på et nyt eventyr sammen. Derfor er det fantastisk, at vi nu kan fortsætte sammen i Bauer Media-regi" siger Maria Fantino. 

Kendt podcast-hus

Den kommende podcast vil blive udgivet hos Bauer Media som i forvejen udgiver populære podcasts som Mørkeland, Danske Drabssager, Becks & Svensson og GO'NOVA Dagens udvalgte.  

COO hos Bauer Media Tobias Nielsen glæder sig over aftalen om den nye podcast: 

"Maria og Christian er to store personligheder, som med deres helt egen stil og tone har stået for noget af det bedste og mest originale audio underholdning i Danmark i de sidste mange år. Vi er derfor utroligt stolte over, at de nu sammen har valgt at fortsætte deres samarbejde hos os. Vores ambition er at være Danmarks førende audioselskab, og vi er helt sikre på, at den nye podcast "Fantino & Bonde" vil være interessant for både lyttere og for annoncørerne - og dermed bidrage til vores digitale ambitioner," siger han. 

Podcasten "Fantino & Bonde" udkommer ugentligt fra fredag den 6. oktober på de fleste podcast platforme.