Var gået tidligt i seng - så tjekkede han sin Eurojackpot-kupon og måtte vække konen

Underholdning

07/07/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Det er nok de færreste, der ville kunne sove lige med det samme efter sådan en opdagelse!

En ældre mand var egentlig gået tidligt i seng, da han som dagens sidste dont lige ville tjekke tallene fra aftenens trækning i Eurojackpot – og så kan det da nok være, at han vågnede op.

”Jeg tjekkede på min mobil, og så begyndte hele skærmen at blinke, og der stod ’tillykke’ og ’2.075.478 kroner’. Og SÅ vågnede jeg,” fortæller manden med et grin.

”Jeg fik også hurtigt vækket min kone, som lå ved siden af, og så kiggede vi begge på mobilen, men vi troede ikke rigtigt på det. Men så ringede jeg med det samme ind til Danske Spil, og der fandt vi ud af, at den var god nok,” fortæller manden, som pludselig slet ikke var det mindste træt.

”Så stod vi op og satte os og snakkede. Der er meget at snakke om, når man vinder så mange penge,” fortæller man.

Fornuftige mennesker, meeen ...

Manden understreger, at han og konen er fornuftige mennesker, som ikke bare drøner ud og bruger gevinsten på ingenting. Der skal være råd til sjov og ballade, men bestemt også til at gøre hverdagen lidt lettere.

”Vi har det jo godt og vi har det, vi skal bruge. Men tingene bliver måske alligevel lidt nemmere nu. Hvis vi får lyst til noget, så kan vi bare gøre det, når vi får lyst til det,” siger han.

Af helt konkrete ting, som de mange penge skal bruges til, kan manden på stående fod kun nævne én ting – men det er til gengæld en stor ting: Parret har rejst en del, men de har alligevel indtil nu udskudt det, som de selv betegner som deres drømmerejse.

Endnu har parret dog ikke planlagt de nærmere detaljer omkring rejsen, men det bliver helt sikkert noget, som de selv skal stå for – selv om der burde være rigeligt råd til at købe en pakkerejse.

”Jaah.. vi har jo altid selv brugt meget tid på at bestille hotel og booke fly og alt muligt. Det kan man spare en hel del på. Og det vil vi nok også gøre denne gang. Vi skal studere det hele og sætte os ordentligt ind i tingene, så vi kan vælge det, vi vil have,” fortæller han.