TV-show samlede folk med usædvanlige grin - og hurtigt endte det i latterkaos

Underholdning

08/11/22 | 14:51

Foto: Screendump, C'est Mon Choix/YouTube
Foto: Screendump, C'est Mon Choix/YouTube

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Jeg udfordrer dig til at se klippet uden at grine!

Der har ikke været meget at grine af i 2022. Jeg vil ikke engang begynde at nævne alle de elendigheder, der er regnet ned over os, men når alt ser sort ud, er det vigtigt at huske, at latter er den bedste medicin - om ikke andet kan det i hvert fald give et tiltrængt løft til humøret.

Måske er det derfor, at et flere år gammelt klip fra et fransk talkshow lige nu går sin sejrsgang på internettet.

I den 46 sekunder lange sekvens er en række mennesker med - lad os sige usædvanlige - grin inviteret i studiet, og da latter smitter ... ja, så ender det hurtigt i komplet (og hysterisk morsomt) kaos!

Lad det være sagt med det samme: Undertegnedes franskkundskaber rækker ikke engang til at bestille en croissant på en café, men man behøver heller ikke forstå noget som helst af, hvad der foregår, for at nyde klippet.

Artiklen fortsætter under videoen, husk lyd!

Programmet hedder C'est Mon Choix, og segmentet, klippet stammer fra, bliver kaldt "mon rire ne passe pas inapercu" - oversat til dansk bliver det til "min latter bliver altid bemærket" - og man forstår godt, hvorfor netop disse mennesker er blevet inviteret med i studiet!

Selv programmets vært må give fortabt undervejs, hvor hun tydeligvis ikke er i stand til at fortsætte sine spørgsmål til en ung mand blandt publikum, men i stedet må vente, til der er kommet orden i latterkaosset.

Klippet er set mere end seks millioner gange fordelt på en række forskellige udgaver af klippet på YouTube, og på Twitter er netop ovenstående klip delt mere end 400.000 gange.

Så til hvem end, der har fundet dette segment frem fra gemmerne, skal herfra lyde et stort tak!