Tog 40 minutter: Jysk er kommet i Guinnes World Records

Underholdning

23/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Du gætter aldrig, hvad verdensrekorden gik ud på!

Flere end 1.200 JYSK-medarbejdere var samlet i eventcenteret Tempodrom i Berlin torsdag 18. januar til et landsdækkende retailmøde.

Til disse møder er der altid planlagt en sjov og anderledes aktivitet, der skal styrke holdånden blandt medarbejderne. Dette års aktivitet var noget særligt, nemlig at opnå en GUINNESS WORLD RECORDS™-titel.

”JYSK står for holdånd og fælles succes. Vi integrerer altid en interaktiv, sportslig aktivitet ved vores store retailmøder. Efter sidste års rekordomsætning ønskede vi at gribe chancen for at sætte endnu en rekord sammen. Med dette rekordforsøg vil vi vise, at vi i JYSK ikke kender nogen begrænsninger, og at alt er muligt, når man sætter sig noget for," udtaler Christian Schirmer, Country Director for JYSK Tyskland i en pressemeddelelse.

1.535 puder på 40 minutter

For at sætte en ny verdensrekord ifølge GUINNESS WORLD RECORDS™ og opnå certifikatet skulle 1.535 puder arrangeres i en lang række med en længde på 464 meter. Hver pude skulle røre ved den næste, og puderækken måtte ikke krydse hinanden på noget tidspunkt.

100 af de tilstedeværende JYSK-medarbejdere gav sig i kast med at lægge puder ud på toppen af bygningen, og rekordforsøget blev succesfuldt fuldført på omkring 40 minutter.

Grønt lys til rekordforsøget

Seyda Subasi-Gemici, dommeren fra GUINNESS WORLD RECORDS™, var rejst fra Tyrkiet specifikt for dette rekordforsøg. Der blev givet grønt lys, efter at hun omhyggeligt havde inspiceret puderækken.

Derfor er JYSK nu officielt indehaver af en GUINNESS WORLD RECORDS™-titel for verdens længste linje af puder.

Dommeren fra GUINNESS WORLD RECORDS™ nød også begivenheden.

"Det var virkelig sjovt at følge JYSK-teamets forsøg på at opnå rekorden. Alt fulgte vores strenge regler, og det glæder mig at kunne overrække JYSK det værdifulde GUINNESS WORLD RECORDS™-certifikat," siger Seyda Subasi-Gemici.

Certifikatet befinder sig nu på JYSKs Regional Head Office i Handewitt, Nordtyskland.