Talentfuld dreng: Magisk stentrick har tryllebundet Internettet

Underholdning

23/3/23 | 06:40

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Med over 80 millioner afspilninger er videoen af en lille dreng, der laver et magisk trick med to sten, blevet en video med stor succes. Nedenfor kan du se videoen og prøve at gennemskue, hvordan drengen udfører sit trick.

Når det kommer til tryllenumre, så er Internettet fyldt med både gode og dårlige videoer. Internetbrugere elsker at blive forundret og imponeret over gode tricks. Uanset om det er den rene illusion eller fingerfærdighed, så efterlader handlingens karakter ofte seerne i ærefrygt.

Millioner har nu set en lille dreng imponere med sine færdigheder. Tricket er virkelig simpelt, men meget svært at gennemskue.

Videoen er lagt på Instagram. Her ses flere skoleelever samlet omkring en bænk. Her står en lille skoledreng, som udfører et tryllenummer med to små sten. Først viser han publikum en sort sten i hver hånd. Herefter vender han hænderne på skrivebordet.

Når han løfter en af ​​hænderne, er den ene sten forsvundet. Han løfter den anden hånd, og her er begge sten gemt nedenunder.

Alle hans venner klapper og jubler.

Samtidig bliver drengen opfordret til at vise tricket en gang til. Det er manden, der filmer, der beder drengen om at udføre tricket igen.

Det gør drengen så, og denne gang er tricket præcis lige så imponerende, for man kan ikke gennemskue, hvordan han lykkedes med det.

Hvad synes du om drengens trick?