Spillede for 54 kroner - nu har han råd til en ny bil

Underholdning

27/07/2023

Foto: Bet25
Foto: Bet25

Skrevet af J. Bøgen

Det blev en alt andet end normal onsdag morgen for en nordjysk mand!

Onsdag morgen lignede en morgen som alle andre for en nordjysk Bet25-kunde. Ved morgenbordet hev han telefonen frem for at tjekke resultaterne fra det ekstra V75-spil tirsdag aften.

Dermed blev ikke bare dagen, men sommeren mere end 25 gange sjovere.

For nordjyden spillede med for 54 kroner til spillet på travbanen i Malmø.

"Der var noget galt. Jeg kunne ikke rigtig forstå alle de tal på min Bet25-saldo. Jeg troede ikke, at det var rigtigt, for jeg fulgte ikke løbene tirsdag aften," fortæller den midaldrende mand.

Og ganske rigtigt var saldoen forøget væsentlig. Nordjyden ramte nemlig de syv rigtige vinderheste i V75-spillet, der var så svært, at kun 16 spillere fandt den rigtige kombination.

"Oprindelig ville jeg ikke have spillet, men Bet25 lovede, at man fik en 50’er tilbage, hvis man spillede med, og derfor lavede jeg en kupon til omkring 50 kroner. Jeg studerede startlisterne, og i andet løb tog jeg den hollandske hest med. Jeg vidste ikke, om den kunne noget, men den kunne give mange penge, hvis den vandt."

Hollandske Miss Lynx var den eneste store overraskelse i de syv løb. Kun 0,61 procent af de samlede afkrydsninger var ud for den hollandske hest, som svenskerne altså ikke havde den store fidus til.

I vinderspillet gav Miss Lynx pengene 57 gange igen. Den vandt – og derfra cruisede nordjydens kupon hjem, indtil der altså med udbetalinger for syv, seks og fem rigtige blev overført i alt 514.273 kroner til Bet25-kontoen.

Det skal pengene (måske) gå til

Selv om nordjyden var forberedt på spørgsmålet om, hvad skal bruges til, kender han ikke det endelige svar.

"Jeg har endnu ikke bestemt mig for, hvordan jeg skal bruge gevinsten. Jeg tror, at jeg køber en ny bil, og mon ikke familien får en uges ferie mere," siger han.

Den første fejring var en middag med hustru og børn onsdag aften.

"Der fik vi en rigtig god Amarone til maden," siger nordjyden.