Pinligt øjeblik: TV-stjernes mikrofon falder ned mellem hendes balder

Underholdning

15/02/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Redaktionen

Det er ikke altid, at man kan forudse, hvad der vil ske under et tv-show. Særligt ikke når det optages foran et live publikum. Denne seance blev filmet af en, der sad på rækkerne og overværede det populære program 'Britain's Got Talent'.

Det var den 51-årige dommer i den britiske version af 'Danmark har Talent', der pludselig måtte rode sig mellem balderne for at lokalisere sin mikrofon.

Amanda Holden er en elsket vært i England, og hun imponerer med sin humor og sit smukke udseende.

Men da den smukke dommer filmede castingshowet sidste weekend i Manchester, skete der dog et mindre uheld.

Heldigvis for os andre, blev uheldet foreviget i en TikTok-video , der blev optaget af en dame blandt publikum.

Videoen viser Amanda gå hen mod dommerbordet i en smart pink kjole, men der er sket noget. Det kan man se på hendes ansigtsudtryk. Hun bliver også ved med at tage fat i sin numse og signalerer ganske tydeligt, at der er noget galt med hendes outfit.

Til sidst griber hun en mikrofon og forklarer publikum, hvad der er skete for hende: "Senderen til min mikrofon gled lige ind i min numse! I vil høre alle mulige lyde nu."

Tilsyneladende skulle senderen monteres på hendes ryg i talje-højde, men derefter var det gledet ned mellem hendes balder.

Den britiske tv-stjerne tog det pinlige øjeblik meget afslappet og jokede med hændelsen.

Det fik ikke kun hele publikum, men også hendes meddommere Alesha Dixon (44) og Bruno Tonioli (67) samt de to værter Anthony McPartlin og Declan Donnelly (begge 47), til at grine.

Herefter kunne showet fortsætte som normalt.