Pige stod tæt på elefant: Så skete det her

Underholdning

20/9/22 | 09:29

Kilde: Reddit @u/Sizzlin9

Skrevet af Emil B.

En pige fik en oplevelse for livet, da hun stod over for det majestætiske dyr. Hun bevægede sin krop, og det reagerede elefanten på.

Det uventede møde med elefanten

Mens en dyrepasser holdt godt øje med pigen, begyndt hun at bevæge sin krop fra side til side som i en dans. Det så elefanten og pludselig imiterede elefanten pigen. Ligesom hende flappede den også sine øre fra side til side i en herlige bevægelse, der gav genkald til film som dumbo, dog lettede denne elefant ikke, men blev i stedet grebet af dansen, som den så ud til virkelig at nyde.

3 facts om elefanter

  1. Den afrikanske Savanna (Bush) elefant er verdens største landdyr. De voksne hanner bliver op til 3 meter høje og vejer 6 tons!

  2. En elefants skind er 2,5 cm tyk de fleste steder. Folderne og rynkerne i deres hud holder op til 10 gange mere vand end flad hud gør. Det hjælper dem med at køle sig ned.

  3. Elefanter kommunikerer ved hjælp af lyde, men de kan faktisk også snakke med andre ved hjælp af seismiske signaler, altså ved at skabe vibrationer i jorden.

Fantastiske reaktioner

Videoen har i skrivende stund fået over 59.000 likes inde på hjemmesiden Reddit, hvor den blev vist. Den er derfor blev taget rigtig godt i mod.

Også i kommentarsporet under er det vilde reaktioner på den søde video af pigen og elefanten. En skriver: "Elefanter er bare så vidunderlige skabninger! ❤️", mens en anden skriver: "Det er så sødt, de store ører, der flagrer rundt." De er tydeligvis helt forelskede i videon af den søde pige og elefanten.

En advarer dog også mod at anse elefanterne som for søde: "Yeaaaah. Læg mærke til, hvordan arbejderen fryser et sekund og derefter træder et skridt tilbage. Jeg formoder, at fyren har fået noget af et adrenalinsus, da vilde elefanter normalt kun stikker ørerne ud på den måde, når de er aggressive, så vidt jeg forstår det."