Familie adopterer lam hund: Nu lærer den deres baby at kravle

Kæledyr

03/02/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hunde kan noget helt specielt. Rigtig mange familier anser deres hunde som en vigtig del af familien, og de bliver behandlet som et familiemedlem. Men ikke mange historier er som denne, hvor en dreng og en hun får hele verden til at smile.

Vores kæledyr bringer både glæde og latter. Deres energi og begejstring fylder hjemmene med mange timers sjov, hvilket også er tilfældet for en familie, der bor i Port Charlotte, Florida.

De adopterede en lam hund og håbede, at han ville passe ind i deres travle hverdag. De havde dog ikke forestillet sig, at hunden ville ende med at lære dem alle sammen en ting eller to.

Den adopterede hund havde været ude for en ulykke, der havde medført mange lidelser for hunden. Den faldt ud af et vindue og brækkede sin rygsøjle og sin hofte. Det endte med, at den slet ikke kunne bruge sine bagben.

På trods af den manglende kontrol over sine bagben, lærte Kahlua at bevæge sig rundt i huset, og den udviklede sig til en glad hund, der tog del i familiens dagligdag.

Ejeren, Lori Dugas, har delt flere minder om Kahlua på TikTok, der viser den glade hun bevæge sig rundt på bagdelen i hjemmet.

I august 2022 delte hun en video, hvor hun fortæller om Kahlua, der har lært familiens lille dreng, Caleb, at kravle.

"Vores lamme hund har lært vores dreng at kravle," skrev Lori.

Se den skønne video, der har betaget millioner nedenunder:

Den søde video viser, hvordan Caleb prøver at kravle, men ikke rigtig lykkedes med det.

Så tager Kahlua over, og viser præcis, hvordan Caleb kan bevæge sig fremad. OG det lykkedes pludselig efter alle kunstens regler.

Glæde lyser ud af både Caleb og Kahlua, der på denne måde betaler tilbage for den chance som familien tog, da de valgte at adoptere den lamme hund.