Mand stoppes for mistanke om spritkørsel: Hvad der derefter sker har fået alle til at grine

Underholdning

16/09/2022

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

I Danmark og langt de fleste steder i verden, får en bilist lov til at blæse i et alkometer. Tidligere har der været forskellige tests, der skulle sikre, at en bilist ikke var alt for fuld. Sådan en test bliver nu delt lystigt på Instagram, hvor en mand imponerer med sine moves.

En truck er blevet stoppet af politiet. Den kvindelige betjent har en mistanke om, at bilisten kører bil, mens han er påvirket af alkohol.

Derfor beder hun ham om at danse nogle forskellige sekvenser for at teste, om han kan huske sekvensen og om han kan bevæge sig uden at virke beruset.

Og det kan manden i den grad.

Han imponerer i den grad den kvindelige betjent. Særligt efter manden foreslår, at hun kan videreudvikle sin sekvens med nogle mere avancerede moves.

Betjenten er sikker på, at hun har fået fat i en tidligere danser, men det nægter manden. Han er ikke danser, i stedet påstår han noget, som i den grad får alle til at grine.

Se selv den vanvittigt sjove video nedenfor.

Det er nok meget godt, at vi i Danmark ikke bliver testet på samme måde. Selv uden alkohol i blodet kan det jo gå helt galt, hvis man uden rytme og forståelse for sekvenser, pludselig bliver bedt om at danse.

Kan du huske dengang alkoholtesten inkluderede forskellige øvelser?