Kvinde åbner vandmelon: Da hun ser indersiden, bliver hun målløs

Underholdning

12/10/2023

Screenshot: TikTok @tri_ing_to_live
Screenshot: TikTok @tri_ing_to_live

Skrevet af Emil B.

I en video delt på TikTok skal en kvinde skære i, hvad hun tror er en vandmel. Det viser sig dog at være noget helt andet.

Katie Zornes havde helt sikkert ikke forventet det, da hun for nylig greb en kniv for at skære en tilsyneladende vandmelon, hun havde høstet i sin have.

I en kort video, som den amerikanske kvinde senere har delt på sin TikTok-konto, kan man se hende placere det enorme grøntsag foran sig på et skærebræt og sætte en kniv til: "Denne vandmelon vil efterlade mig pinligt berørt om cirka to minutter", annoncerede hun i videoen, der allerede er blevet set over 18,4 millioner gange.

Tidligere havde hun tænkt over, hvordan indersiden af melonen måske ville se ud: "Det kan være dårligt, det kan være godt. Jeg har en fornemmelse af, at den vil være god," smilede hun, da hun skar grøntsagen i to halvdele.

Hvad hun opdagede derefter, havde Katie ikke set komme. Uforstående stirrede hun tavst på melonen i flere sekunder. "Hvad ser jeg her?"

Faktisk var indersiden ikke rød og saftig. I stedet var den grøn og fast.

Forvirret tog hun en ske og en bid, kun for kort tid efter at indse, at det slet ikke var en vandmelon: "Folk, det er en græskar."

Selv om hun nu endelig forstod, hvorfor "vandmelonen" var vokset så hurtigt, kunne hun ikke huske at have plantet græskar i sin have.

Kort tid efter begyndte den unge kvinde at grine. Faktisk vrimlede hendes have med græskar. Tilsyneladende havde den mislykkede vandmelon forvirret hende så meget, at hendes hjerne havde udeladt et kort øjeblik.

"Jeg var så ked af det", forklarede hun til sidst. Ikke alene havde hun virkelig glædet sig til den søde forfriskning af en vandmelon, men hun havde også høstet græskarret, før det havde nået fuld modenhed.