Kunde i supermarked raser: 'Hullerne i osten er faktisk svindel'

Underholdning

07/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

En samtale mellem en medarbejder i osteafdelingen i et supermarked og en kunde, diskuteres til stor morskab for brugere på Twitter. Kunden mente, at supermarkedet var ved at snyde ham.

"Jeg hørte i supermarkedet, hvordan en kunde ved ferskvaredisken spurgte, om hullerne i osten blev fjernet, da osten blev vejet," skriver brugeren Nietzsxhe om sine indkøbsoplevelser på Twitter.

Umiddelbart kunne man tro, at den overhørte samtale var en joke, men for kunden var det ikke nogen joke. Det var ramme alvor. For kunden mente tilsyneladende, at det kunne være decideret svindel, hvis hullerne indgik i osten under vejningen.

Se tweetet fra Nietzsxhe nedenfor:

Den sjove kommentar i supermarkedet får brugerne på Twitter til at gå amok i kommentarer til den overhørte samtale.

F.eks. spørger brugeren Gonzo: "Hvordan går det med Gorgonzola? Vejes skimmelsvampen som ost eller separat som en svamp?”

Nogle brugere mener dog, at man skal holde sig for god til at gøre grin med andre menneskers fejltagelser. Nogle brugere mener endog, at den undrende kunde måske endda har ret, idet luften i hullerne har en vægt, om end den er ekstrem lav og nok uden betydning under vejningen.

En sælger, der tilsyneladende sælger fødevarer, fortæller en historie fra virkeligheden: "En af vores kunder ville have skåret skorpen af ​​osten, inden vi vejede den, det er trods alt affald, fordi den ikke bliver spist. Det gjorde vi selvfølgelig ikke."

Her kunne man selvfølgelig argumentere for, at skorpen ikke burde tælle med som en fødevare, da den jo ikke kan spises. I hvert fald ikke på alle oste.

En enkelt bruger gør sig ekstrem sjov på kundens bekostning. Han mener, han kan løse alle problemer med oste-svindlen: "Jeg spiser aldrig hullerne, jeg spiser altid uden om dem. Jeg tager hullerne tilbage til butikken bagefter og får dem vejet."

Hvad mener du? Er hullerne i osten svindel?