Kommende far beder om gode historier - svarene vil smelte dit hjerte

Underholdning

19/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Harris skal være far om tre uger og han savner nogle positive tilbagemeldinger om den livsændrende oplevelse.

Twitterbrugeren Harris Fanaroff havde fået nok af alle advarslerne og de negative fortællinger han mødte som kommende far. Der var alt for mange ”Du kommer til at savne søvn” og alt for få solstrålehistorier. Noget de fleste kommende forældre nok vil kunne nikke genkendende til.

Harris arbejder selv med onboarding – hvordan man får nye ansatte til at få en god start på et nyt arbejde – så det giver mening, at han selv ville have den bedst mulige start på hans nye tilværelse.

Så han blev helt overvældet, da det flød ind med kommentarer fra andre brugere, der hjertens gerne delte ud af deres egne positive hverdagshistorier.

”Glæd dig til …”

Historierne kom over et bredt spænd. Fra moren, der fortalte hvordan hun var komplet forundret over, hvor fantastisk det var at have et menneske man lige havde mødt til at sove på ens bryst til faren, der opfordrede ham til at droppe alle bekymringer med ordene ”jeg var den perfekte far, indtil jeg selv fik børn”.

En anden fortæller at hans voksne søn snart skal afsted for at starte sin karriere i militæret, og at han ville bytte alt han havde for at kunne rejse tilbage til hvor Harris var, så han kunne opleve det hele en gang til.

Der kom også mere lavpraktiske svar på Harris’ tweet, som brugeren der bare skrev ”lure er ret fantastiske”.

Det ER hårdt

Der er ingen tvivl om, at livet som far kan være hårdt, især første gang man bliver det. Men Harris historie kan lære os, at vi er alt for gode til at fokusere på det negative og være frygtsomme, når vi står over for nye og, til tider, skræmmende udviklinger i vores liv – om det er børn, ægteskaber eller noget helt tredje.