James Bonds efterfølger: Disse to har været i forhandlinger med Bondproducenter

Underholdning

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er ikke længe siden, Daniel Craig gjorde det klart, at han ikke vendte tilbage til sin rolle som James Bond. Og derefter begyndte spekulationerne for alvor. Og nu melder to skuespillere sig på banen som seriøse bud.

To garvede skuespillere

Begge skuespillere er erfarne folk i branchen. Den ene, Aaron Taylor-Johnson, har spillet med i en række film som "Bullet Train" og "Kick-Ass", mens den anden skuespiller, Lucien Laviscount, "Emily in Paris".

De er derfor begge britiske, relativt unge, flotte og har allerede en god karriere bag sig.

Ifølge magasinet Puck News har Taylor-Johnson allerede mødtes med Bond-producenter for at diskutere hans fremtid som 007. Og dette møde må sige at have gået rigtig godt. I hvert fald tikker han alle de rigtige boks: etableret Hollywood-stjerne, et imponerende CV og en stor fanskare.

Men Lucien er stadig et rigtig godt bud. Og han har den fordel frem for Taylor-Johnson, at han er mørkglødet, hvilket fremmer diversiteten i filmene, der er på dagsorden netop nu. Samtidig, som produceren Barbara Broccolis siger, sætter Lucien "kryds ved alle boksene. Han er en super talentfuld skuespiller, er ekstremt smuk og har fået en masse nye fans i løbet af de sidste 18 måneder, siden han kom til 'Emily in Paris'," fortæller hun til Daily Mail.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Hvem bliver Daniel Craigs efterfølger

I lang tid har det været kendt, at Daniel Craig ikke længere ville have rollen som den smokingklædte agent.

Og særligt en skuespiller har længe været i sigte til at overtage rollen: Idris Elba. Dog ser det ud til, at han ikke er et godt bud på det, da han med sine 50 år er for gammel til at gå i fodsporet på Daniel Craig.

Også andre har været set som bud. Tom Hardy, Henry Cavill og Jacob Elordi har alle været i kikkerten for at overtage rollen som James Bond, men ingen af dem ser heller ikke ud til længere at være seriøse bud.

I stedet er fokus lige nu på Taylor-Johnson og Laviscount.