Isaac Newton forudsagde, hvornår menneskeheden ville slutte - og vi har ikke længe endnu

Underholdning

30/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Liam T.

Tror du på hans forudsigelser?

Han lavede nogle beregninger for at finde ud af, hvornår verdens undergang ville finde sted

Issac Newton havde en skræmmende forudsigelse for verdens ende, og du kunne måske være interesseret i at vide, at den nærmer sig.

Det skriver Ladbible

Tja, jeg er ked af at være budbringeren af disse dårlige nyheder, men det afdøde geni - som var matematiker, fysiker og astronom og mange andre ting - regnede med, at der var en slutdato for menneskeheden, og vi er ved at forberede os på det.

Direktøren for Newton Project Canada, Stephen Snobelen, forklarede, at Newton - som var dybt religiøs - baserede datoen på sin religiøse overbevisning.

Hvad hjalp ham med udregningerne?

I et blogindlæg forklarede han: ”Newton troede både på Gud, og at Bibelen var en åbenbaring fra Gud. Han troede også, at Gud ikke var bundet af tid som mennesker, hvilket tillod ham at se begyndelsen til slutningen.

"Således, for at bruge Newtons egne ord, var han overbevist om, at 'de hellige profetier' i Skriften ikke er andet end 'historier om de kommende ting' (Yahuda MS 1.1, folio 16 recto).

”Samtidig er bibelsprofeti skrevet i et stærkt symbolsk sprog, der kræver dygtig fortolkning.

"Newton tog denne udfordring op, da han forsøgte at opdage verdens fremtid med profeternes ord."

For at komme til datoen dato, udarbejdede Newton nogle ligninger på et stykke papir, hvor Snobelen sagde, at de anvendte beregninger var 'simpel aritmetik, der kunne udføres af et barn' baseret på forskellige tidsperioder.

Datoen han kom til?

2060.

Nå, men vi har haft en god tid, ikke?

Selvom Newton advarede om, at der ville være 'krige og katastrofer' i tiden op til 2060 - tilføjede Snobelen: "For Newton ville 2060 A.D. være mere som en ny begyndelse. Det ville være enden på en alderdom og begyndelsen på en ny æra.”

Han fortsatte med at sige, at Newton sandsynligvis ville have forventet, at 'Kristus ville vende tilbage og oprette et 1000-årigt Guds rige på jorden'.

"Med henvisning til profeten Micah troede Newton, at dette rige ville indlede en tid med fred og fremgang, en tid, hvor folk ville 'smede deres sværd om til plovjern og deres spyd til leer', og hvor 'nationerne ikke skal løfte et sværd imod en nation, og de skal heller ikke lære om krig mere',” forklarede han.

Hvorvidt hans forudsigelser viser sig at være nøjagtige eller ej, kan vi kun gætte på - lad os alle huske på dette indtil om 36 år og så kan vi se, ikke?