I aften kan en heldig dansker blive en en halv milliard kroner rigere

Underholdning

28/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvad ville du gøre med så mange penge?

Nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul og nul.

Så mange vindere af førstepræmiepuljen har der været ved de ni seneste trækninger i Eurojackpot: Imens er puljen bare vokset og vokset, og derfor er der over en halv milliard gode danske kroner i puljen ved aftenens trækning.

”Man siger jo, at forventningens glæde er den største, og vi må da også indrømme, at vi her hos Danske Spil elsker de her høje puljer, hvor spændingen nærmest er uudholdelig ved trækningerne hver tirsdag og fredag. Men på den anden side, så er det jo også forløsningen, som vi alle venter på, og nu synes vi efterhånden, at det må være tid til, at vi finder en vinder. Og meget gerne en fra Danmark ligesom sidste sommer,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Heldige tyskere

Sidste gang en heldig vinder fik prikket hul på Eurojackpots førstepræmiepulje var 23. juni, hvor førstepræmien på helt utrolige 750 millioner kroner blev vundet af en tysker – lige syd for grænsen.

Ugen efter startede puljen forfra på 63 millioner, og siden er den bare vokset og vokset, så den nu igen er oppe i de højere luftlag, til en skønsom blanding af spænding og frustration.

Ni trækninger uden vinder kan lyde som lang tid uden en vinder, men det er stadig et godt stykke fra rekorden.

Fra 16. september 2022 til 4. november 2022 var der i alt 16 trækninger uden vinder, inden førstepræmiepuljen på 750.000.000 kroner blev vundet af en tysker d. 8. november 2022.