Fikser huller i vejene: Så chokerende er hans opskrift

Underholdning

01/4/23 | 08:31

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Cement, peniser eller noget helt tredje? Hvad skal der egentlig til for at få kommunen til at fylde hullerne i vejen?

Huller i vejen er en af de ting i samfundet, der bare stinker.

Der er ingen vej uden om emnet. De er et uheldigt aspekt af slid og ælde, og du kender helt sikkert smerten, hvis du har kørt over et stor hul i fart.

Det kan tage nogle byråd en evighed at få dem rettet på grund af et utal af årsager, uanset om det ikke er penge nok, tid, omsorg eller noget andet.

En britisk mand har dog besluttet at gå en ret skæv vej for at få deres opmærksomhed fortæller LadBible.

Mark Morell, som passende er døbt Mr Pothole på sociale medier, er begyndt at fylde dem med kopnudler i håbet om, at de vil blive tvunget til at handle og udfylde det gabende vejproblem.

Kendt sponsor

Han er gået sammen med de kendte nuddelproduenter Pot Noodle og har opfordret andre til at hoppe med på vognen.

"Siden #NothingFillsAHoleLikePotNoodle, hvem er så bedre at slå sig sammen med for at fremhæve den latterlige tilstand af Storbritanniens veje end @potnoodle," skrev han på Twitter.

Morrell er tidligere kommet med en masse ideer for at fange de lokale politikeres opmærksomhed for at rette op på forskellige huller i hans område af byen Brackley.

Det ser dog ud til, at de alle er faldet for døve ører.

Så han har besluttet sig for at hæve indsatsen med hjælp fra Pot Noodles.

Værste det har været i 10 år

"Krisen i hullerne i Storbritannien er et stadig mere alvorligt problem, og noget jeg har ført kampagne for i mere end 10 år.

"I denne periode har jeg været nødt til at bruge mit nuddel stunt for at fremhæve, hvor slemme hullerne er, og jeg har brugt alt fra flydende plastikænder i vandfyldte huller, fødselsdagskager, fiskestænger og modelubåde."

Han er altså ikke den eneste, der har fundet på dumme metoder til at få ordnet huller i deres lokalområde.

Nogle mennesker har endda malet peniser med spraymaling, hvilket har vist sig at være ret effektivt, da politikerne er hurtige til at fjerne den perverse gestus fra gaden.