Fik et uventet opkald: Kort efter stod han og krammede chefen

Underholdning

08/05/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Hvordan ville du have reageret?

En midaldrende fynbo var så småt begyndt at tænke på fyraften efter en lang dag på arbejdet, da hans telefon ringede ud på eftermiddagen en mandag i marts.

”Det var en fra Danske Spil, der sagde ’tillykke, du har vundet en million’. Men det troede jeg jo ikke på. Ville du ikke også være skeptisk?” spørger fynboen.

Den reaktion var medarbejderen fra Danske Spil dog forberedt på, så han foreslog stille og roligt, at fynboen selv lige loggede ind på sin Danske Spil-app for at tjekke efter.

”Da jeg så kom ind i app’en og så, at der stod en million, så sagde jeg ’Øh, hæng lige på et øjeblik’, og så løb jeg rundt i lokalet og råbte og skreg og bandede helt vildt som en sindssyg i et vildt glædesudbrud i 30 sekunder… Og da jeg så tog røret igen, så sad ham medarbejderen fra Danske Spil bare og grinede,” fortæller den glade fynbo.

Chefen fik en krammer

Han var dog ikke helt færdig med at juble, så han lagde på og forsøgte derefter at ringe til konen for at dele den glade nyhed.

Men hun var på arbejde, og havde ikke lige tid og mulighed for at juble med, og så måtte mandens chef holde for.

”Så fløj jeg ind til min chef. Han kunne vist godt se, at jeg så lidt anderledes ud i ansigtet, og så gav jeg ham en krammer, mens jeg råbte ’Jeg har dæleme vundet en million!” og så stod vi der og hoppede rundt,” fortæller manden med et grin.

"Kun" en million

Selv om han nu stod inde på chefens kontor, så skulle han dog ikke have noget af at sige op eller bede om nedsat tid.

”En million er, ja undskyld jeg siger det, kun en million. Det er ikke nok til at gå på pension, så skal du vinde noget mere. Men på den anden side, så er jeg meget pligtopfyldende, og jeg havde heller ikke sagt op, hvis jeg så havde vundet 10 millioner. Jeg er glad for mit job,” siger han.

Selv om en million måske ikke ligefrem er nok til at gå på pension, så kan den godt bruges i mandens situation. Han fortæller, at den første del af gevinsten er brugt på arveforskud og på lidt lækrere ferier end sædvanligt.

Og så har manden såmænd også kontaktet en lokal bilforhandler for at booke en prøvetur i en ny og smart el-bil.

Men faktisk er det ikke fordi, han regner med at købe en ny bil. Tværtimod.

”Min nuværende bil er lækker. Det er den bedste bil, jeg nogensinde har haft, men jeg skal alligevel ud at prøvekøre en elbil. Så kan jeg få den ud af hovedet,” som han siger.