Fandt guitaren frem til lillebrorens bryllup - er det her verdens bedste bryllupstale?

Underholdning

11/10/22 | 13:29

Er det den bedste tale af en forlover nogensinde? Foto: Screendump, @Brisey24814/TikTok
Er det den bedste tale af en forlover nogensinde? Foto: Screendump, @Brisey24814/TikTok

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, hvad brudeparret syntes om den alternative tale!

Der er nok mange, der i hemmelighed ser mere frem til forloverens tale end selve ceremonien, når de er inviteret til bryllup.

Ja ja, det er da hyggeligt at se det lykkelige brudepar sværge hinanden evig troskab, og der er ingen tvivl om, at maden (særligt kagen!) også er blandt højdepunkterne, men der er noget særligt ved talerne - særligt når det kommer fra forloveren.

For hvilke hemmeligheder og pinlige anekdoter vil se dagens lys, når en af de vigtigste personer ved brylluppet banker på glasset og griber mikrofonen?

En forlover til sin lillebrors bryllup valgte at køre linen helt ud. Han greb nemlig en guitar, inden han stillede sig ved mikrofonen, og i de følgende minutter fremførte han, hvad der af mange på internettet nu bliver hyldet som den bedste forlovertale i historien.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det overordnede tema for sangen var, at familien plejede at tro, at lillebroren var homoseksuel, men at der ikke er nogen tvivl om, at han og hans nye hustru var skabt for hinanden.

Blandt andet kommer storebroren omkring en episode, hvor brudgommen sad på julemandens skød og ønskede sig en Barbie-dukke ...

Selvom brylluppet fandt sted i 2010, er klippet først blevet uploadet nu - men på ingen tid er det gået viralt, og på mindre end et døgn har videoen allerede fået mere end 1 million visninger.

Flere brugere har allerede skrevet i kommentarerne, at det er den bedste forlovertale nogensinde, imens andre påpeger, hvor svært det bliver for alle fremtidige forlovere at leve op til det høje niveau.

Uanset om man mener, det er den bedste tale af en forlover nogensinde, så er der nok ikke nogen tvivl om, at den er højt oppe på listen!