Familiefar chokerer med sær tatovering: 'Min børn er små lorte'

Underholdning

09/03/2023

Synes du tatoveringerne er flotte? Foto: Reddit
Synes du tatoveringerne er flotte? Foto: Reddit

Skrevet af Redaktionen

En far til seks er kommet i rampelyset, efter han har fået en noget anderledes hyldest-tatovering til sine børn.

Det er ikke usædvanligt, at folk får tatoveringer, som en hyldest til deres børn. De kan komme i mange former og farver, lige fra deciderede portræt-tatoveringer, navne-tatoveringer til tatoveringer med symbolsk værdi.

Der er selvsagt mange måder at få lavet en hyldest-tatovering på. Det handler bare om at være kreativ.

Måske derfor har den tatovering, en far til seks har fået, vakt stor opsigt på sociale medier. Manden elsker sine børn så meget, at han vil have deres navne på kroppen for evigt. Han valgte dog ikke noget ordinært. I stedet kom der en noget anderledes form for hyldest ud af besøget i tattoo-shoppen.

På næsten hele bagsiden af mandens ben, fra lår til læg, står nu navnene på hans børn. Det er dog motivet ved siden af navnene, der er forbløffende.

Elsker mine små lorte

Til billedet der nu florerer på sociale medier, skrev faren en kort tekst med forklaring af tatoveringerne

"Jeg har fået tatoveret mine små lorte bag på mit ben… Jeg <3 hver eneste klistrede en af dem.”

Manden, der tilsyneladende kalder sine børn for små lorte, har derfor valgt at få tatoveret netop det, en lort ved siden af hver af børnenes navne. Som ekstra udsmykning er der rundt omkring på benene tatoveret små fluer. De er helt åbenlyst tiltrukket af de små lorte. Hvad fluerne skal symbolisere, det fortæller historien ikke noget om.

Måske manden selv er begejstret for sit nye blæk, men de sociale medier er ikke just enige med ham. Langt størstedelen er næsten rystede over mandens beslutning om at kalde sine børn for lorte og tilmed få dem til at pryde hans krop til evig tid på en sådan facon.