Det er slut - TV2 dropper legendarisk gallashow

Underholdning

31/10/22 | 14:43

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Det nåede at blive afholdt 14 gange.

D. 4. september 2022 er netop blevet en mærkedag.

På den dato blev det populære awardshow ZULU Comedy Galla afholdt for sidste gang.

TV 2 skriver nemlig i en pressemeddelelse, at de lægger det populære show, der har budt på mange ikoniske øjeblikke, når komikken skulle hyldes.

"Nu er vi et sted, hvor vi skal noget nyt. Vi skal som alle andre i streamingbranchen også blive ved med at forny os, udvikle nye formater og indhold, og det kræver, at vi indimellem skal give slip på noget, der har været godt," siger Dorthe Thirstrup, indholdschef for TV 2.

Fugt i fundamentet og komikkens fest

Gennem årene har ZULU Comedy Galla budt på masser af grin og festlige indslag.

Hvem husker for eksempel ikke landeplagen "Fugt i fundamentet", som Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg lavede under kunstnernavnet Nik og Ras? (Hvis du lige skal have genopfrisket den, kan du høre den i bunden af artiklen)

En fast pris til gallashowet har været Årets Komiker, som en række af landets allerstørste komiske personligheder har modtaget.

Anders "Anden" Matthesen er topscorer med hele tre af disse priser på CV'et, mens Jonathan Spang og Mick Øgendahl indtager en delt andenplads med to priser hver.

Endelig har showet også været et udstillingsvindue for de komikere, der måske ikke er brudt igennem til den helt store scene endnu.

Ved den sidste udgave af ZULU Comedy Galla gik prisen for Årets Talent til Oliver Stanescu, og prisen som Årets Komiker gik til Heino Hansen.