Den næste "Making a Murderer" - kræver morddømt kvinde løsladt efter ny Netflix-dokumentar

Underholdning

04/11/2022

Foto: Screenshot, Netflix/YouTube
Foto: Screenshot, Netflix/YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Dokumentaren er netop kommet på Netflix.

Netflix må på mange måder kaldes kongerne af true crime-genren - altså dokumentarer og programmer om virkelig forbrydelser med virkelige mennesker.

Streamingtjenesten har haft gigantiske hits med først "Making a Murderer" og siden "Tiger King", og nu har en ny true crime-historie sat internettet i brand.

"Killer Sally", som minidokumentaren hedder, fortæller historien om Sally McNeil, der i 1996 blev dømt for at have skudt og dræbt sin mand året før.

Og inden du læser videre, skal vi advare om, at dele af plottet i dokumentaren bliver afsløret under billedet!

Foto: Screenshot, Netflix/YouTube

Sally har hele tiden sagt, at hun handlede i selvforsvar, og at hendes mand gentagne gange gennem deres forhold udsatte hende for vold, voldtægt og andre rædselsfulde ting.

Hendes to børn har også fortalt, at de personligt har set Ray McNeill, som manden hed, være voldelig overfor deres mord.

Dokumentaren viser en række optagelser fra sagen, herunder også afhøringer af Sally McNeil, og det er blandt andet hendes forfærdelige gennemgang af, hvad hun eftersigende blev udsat for i løbet af sit ægteskab, der har fået internettet til at kræve, hun bliver løsladt.

Ifølge LadBible.com skriver en bruger på Twitter for eksempel, at Netflix burde ændre titlen på dokumentaren fra "Killer Sally" til "Abused Sally", som bedst kan oversættes til "Mishandlede Sally".

En anden undrer sig over, at Sally ikke virker til på noget tidspunkt at have en advokat ved sin side, når hun fortæller sin version af, hvad der førte op til hendes mands død på Valentinsdag 1995.

Men mest af alt harcelerer folk mod anklageren i sagen, Dan Goldstein, og der bliver ikke lagt fingre imellem:

"Anklageren Dan Goldstein er et svin. Jeg har personligt aldrig været involveret i husspektakler eller mishandling i hjemmet. Men jeg ved med sikkerhed, at Sally McNeils børn ikke lyver. Ingen retfærdighed." Brugeren forklarer imidlertid ikke, hvordan vedkommende mener at vide, Sallys børn fortæller sandheden.

En anden bruger mener, at Dan Goldstein burde skamme sig over sig selv over at "sige så meget lort" om Sally.

Se traileren til det, der måske bliver det næste store Netflix-hit, her!