Dansker vinder 33 mio. kr. i EuroJackpot: Her bor vinderen

Underholdning

10/01/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Det må siges at være en ganske okay andenpræmie!

En andenpræmie i lotteriet med de allerstørste gevinster er bestemt ikke til at kimse af.

Det kan en meget heldig Danske Spil-kunde fra Gentofte Kommune skrive under på, da vedkommende får et kæmpestort, skattefrit millionbeløb at varme sig på i den kolde tid.

Tirsdag aften ramte denne Region Hovedstadens pamfilius fem vindertal og et stjernetal i Eurojackpot, og det rakte til en andenpræmie og intet mindre end 32.596.880 kr., eftersom kunden også havde to vindertal og et stjernetal til 74 kr. Lidt har også ret.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den heldige vinder. Det er skønt hver eneste gang, en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder en større præmie, så vi er sikre på, at overgangen til et liv som millionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, der står bag Eurojackpot.

Vest for København er tirsdag "Amazing"

Samtidig med den flotte andenpræmie blev der tirsdag aften for første gang nogensinde trukket en vinder af ekstra-tirsdagstrækningen "Tirsdag er Amazing".

Her er præmien et gavekort på en rejse til USA til en værdi af 250.000 kroner, og der er trukket lod blandt alle spillede Eurojackpot rækker.

Den heldige vinder havde spillet med via mobil og bor i en mindre kommune vest for København. 

Førstepræmiepuljen blev ikke vundet tirsdag aften, og dermed er der fortsat kolossale 750 millioner kroner til en førstepræmievinder. Andenpræmiepuljen er på hæderlige 152 millioner kroner.

Næste mulighed for at vinde bl.a. en af de puljer er på fredag d. 12. januar, hvor der igen er Eurojackpot trækning.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne.

Vindertal, Eurojackpot, 9. januar

9, 12, 26, 41, 47

Stjernetal, Eurojackpot, 9. januar

7, 10