3 nye danske millionærer i weekenden - en ramte den helt store gevinst

Underholdning

30/07/2023

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Så er der da vist nok til en god sommerferie!

Sommerferien er for alvor i gang, og efter aftenens Lotto trækning blev den formentlig lige lidt bedre for tre heldige danskere.

Det er det rene held at ramme de syv helt rigtige tal i Lotto, men præcist dette held havde en dansker med sig ved aftenens Lotto trækning. Vinderen kan nu glæde sig over at være blevet hele 13 millioner kroner rigere.

Den nyudklækkede millionær, som er fra Region Sjælland, spillede med via sit PLUS-abonnement, og havde en yderligere gevinst på 60 kroner. Vedkommende kan derfor se frem til at modtage vanvittige 13.000.060 skattefrie kroner.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften

Det er dog ikke den eneste dansker, der kan stå op søndag morgen som nybagt millionær. Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede rækker.

  • Den ene vinder havde spillet med via sit PLUS-abonnement og er fra Region Hovedstaden.

  • Den anden vinder havde købt sin kupon ved 7-Eleven/Shell i Risskov.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 30:

10, 13, 14, 19, 20, 21, 32

Tillægstal Lotto, uge 30:

28

Den højeste gevinst nogensinde vundet i Lotto var i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.