22-årig med Downs syndrom overrasker alle med sin fantastiske dans i talent-program - se videoen og bliv forbløffet

Underholdning

17/3/23 | 17:38

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Skrevet af Redaktionen

Han er en 22-årig ung mand, der har Downs syndrom, men det har aldrig holdt ham tilbage fra at gøre det, han elsker mest i denne verden - at danse og have det sjovt!

Mød Andrew Self, en talentfuld danser, der med en utrolig præstation til et talent-program, beviste, at fordomme ikke er noget, der har en effekt på talent.

Andrew blev født med Downs syndrom, en genetisk lidelse, der kan påvirke forskellige dele af hans liv. Det har dog ikke stoppet ham fra at udvikle sit talent for at danse.

Han modtog støtte fra sin familie og studerer nu på The Orpheus Center, en specialskole for unge voksne med handicap, der har en passion for scenekunst.

Andrew havde mulighed for at vise sit dansetalent og entusiasme i den populære tv-konkurrence 'The Greatest Dancer', som sendes på BBC. Selvom både juryen og publikum i begyndelsen af ​​dansen var skeptiske på grund af hans handicap, ændrede deres humør sig inden for få sekunder.

Andrew viste med sin imponerende præstation, at dans ikke handler om perfektion, men om at vise unikke bevægelser og livsglæde gennem sin dans.

"Jeg har Downs syndrom, men jeg vil hellere kande det Danse syndrom. Det betyder, at det nogen gange er svært for mig at lære, og jeg skal arbejde virkelig hårdt, men det stopper mig ikke fra at gøre dette," sagde Andrew i et interview.

Andrews optræden charmerede ikke kun dommerne, men også hele publikum. Efter forestillingen lod dommerne vide, at de var rørt til bunds i deres hjerter, og at det var et af de smukkeste øjeblikke, de nogensinde havde oplevet i konkurrencen. Se den bevægende forestilling i videoen nedenfor.