Rasende Putin indleder heksejagt for at finde 'de skyldige'

Ukraine-krisen

24/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Flere fra Putins inderkreds må lige nu konstant kigge sig over skuldrene. Den rasende russiske leder leder nemlig efter, den ansvarlige for Ruslands manglende evne til at indtage Ukraine.

Efter sigende er det en rasende Vladimir Putin, der har startet en heksejagt indenfor sin mest betroede inderkreds. Han er fast besluttet på, at finde de “skyldige”, der er ansvarlige for fiaskoen i Ruslands krigsstrategi.

Den russiske præsident siges at være rødglødende, da flere af Ruslands militærplaner er blevet lækket til Vesten, som herefter har delt dem med de ukrainske tropper.

De lækkede planer sammen med en fejlslagen krigsstrategi anses som en af ​​hovedårsagerne til, at flere af Ruslands topgeneraler og elitestyrker er blevet elimineret i løbet af de fire ugers krigsførelse.

Putin er derfor på vagt over for sin nære allierede og ferieven Sergei Shoigu, der også er Ruslands forsvarsminister. Han har den overordnede ledelse af den russiske militæroperation.

Et andet mål for Putins rødglødende raseri er Igor Kostyukov, der er vicechef for de væbnede styrkers generalstab. Han kan stå over for en snarlig fjernelse fra sit erhverv.

En kilde siger ifølge Mirror, at: “Han er rødglødende over, at amerikanske og britiske efterretningstjenester ser ud til at kende den russiske hærs næste træk hele tiden, begyndende da de forudsagde invasionen.”

Ligeledes er Putin ikke tilfreds med, at Kreml indrømmede, at mere end 10.000 russiske soldater indtil videre er blevet dræbt i Ukraine.

Moralen ved frontlinjen er efter sigende så lav, at flere siges at være på jagt efter ukrainsk ammunition for at skyde sig selv i benet, så de bliver sendt hjem fra krigszonen.

Putin menes at have sagt til sine befalingsmænd at det at miste 50.000 i krig ville være “intet i forhold til de mål, der vil blive opnået efter sejren.”