Vanvittig video: Griber lille pige efter fald fra 12. etage

Udland

06/04/2023

Foto: Twitter, screenshot
Foto: Twitter, screenshot

Skrevet af Redaktionen

En vietnamesisk mand hyldes helt fortjent som en helt efter at han på enestående vis greb et lille barn, der faldt ned fra en altan på 12. etage.

Det er en historie, som Unilad.com har skrevet om.

En søndag ventede Nguyen Ngoc Manh på at aflevere en pakke til en lejlighed i et højhus i Hanoi. Da han sad i sin lastbil, kunne han høre et barns gråd og en kvindes skrig over ham – ikke noget han tænkte videre over.

Virkeligheden var dog tæt på skrækkelig.

På en 12. etagers altan omkring mange meter oppe i luften, vaklede en lille pige ud på kanten af en altan. Imens skreg og råbte tilskuere i andre bygninger og nede på gadens.

Nguyen Ngoc Manh klatrede derefter op ad en seks meter væg mellem sin lastbil og lejlighedskomplekset, hvor det lille barn dinglede.

Han forklarede til et lokalt medie: ‘Straks sprang jeg ud af bilen og forsøgte at klatre op på væggen til bygningen ved siden af. Jeg klatrede op på taget omkring to meter oppe for at finde en måde at støtte hende på.”

Han fortalte også til VN Express International: ”Jeg så, at hun kunne falde ned på det metalliske tag på huset, der bruges til at opbevare elektriske generatorer til bygningen, så jeg forsøgte at klatre oven på det. Jeg klarede det, men kunne ikke stå fast, da taget var skævt.”

Da det lille barn styrtede ned til jorden, gled Manh faktisk. Utroligt nok lykkedes det ham stadig at fange den lille pige efter at have kastet sig fremad.

Manh sagde: ”Heldigvis faldt pigen ned i mine hænder. Jeg krammede pigen, men så blod strømme ud af hendes mund, jeg var meget bange,”

Han tilføjede: "Hun lignede så meget mit barn derhjemme. Jeg var så forvirret, kun i stand til at fortælle hende ... jeg er her nu. "

Barnet græd ikke, da Manh greb hende. Efter at være blevet ført til National Children's Hospital, fandt lægerne ud af, at hun havde en lidt forvredet hofte, men ingen andre skader.

Manh forstuvede armene i hændelsen, men han var ikke i stand til helt at slappe af, før han fik ham til at se sin egen datter. "Først da jeg krammede mit barn igen, lindrede det min frygt, min datter er i samme alder som hende," sagde han.

Siden den utrolige heltegerning er Manhs sociale medier blevet bombarderet med tusinder af mennesker, der reagerer på hans modige handling, hvor mange kalder ham en helt og flere har doneret penge.

”Jeg ser mig ikke som en helt. Jeg vil bare gøre det godt ... nogle har sendt mig penge via mit telefonnummer. Dette forvirrer mig. Jeg vil ikke modtage penge, som jeg ikke har tjent af mig selv,” siger han om donationerne.