Ung mand endte i koma: Fik 20.000 bistik

Udland

02/09/2022

Foto: Gofundme
Foto: Gofundme

Skrevet af Redaktionen

Den unge mand fra USA endte i koma efter at have ramt en bikube, mens han var ved at beskære et citrontræ. Han endte med at blive stukket mere end 20.000 gange og han slugte mere end 30 bier.

Der er mange, der næsten går i panik, hvis aftensmaden forstyrres af en hveps eller en bi. Frygten for et stik er stor for mange.

For nogle mennesker er det også forbundet med stor risiko, da nogle er overfølsomme over for bi-stik.

Det var den 20-årige Austin Bellamy heldigvis ikke. Han skulle nemlig beskære et citrontræ for en ven, men pludselig rammer han en bikube.

"Bierne kom ud med det samme," fortalte hans bedstemor Phyllis Edwards til Fox. Hun stod i nærheden af ​​sit barnebarn, da det skete. ”Han forsøgte at beskytte sig selv, men det kunne han ikke. Han råbte: Hjælp mig, hjælp mig... Men vi kunne ikke komme frem til ham, fordi vi også blev omringet og angrebet.”

Det lykkedes familien at tilkalde hjælp. Det lykkedes nogle brandmænd at få Bellamy ned fra hans stige, hvorefter den unge mand blev fløjet til et hospital i nærheden. Her blev han lagt i respirator og lagt i kunstigt koma.

Undersøgelser viste efterfølgende, at Bellamy var blevet stukket ikke mindre end 20.000 gange. Derudover havde han også slugt omkring 30 bier under angrebet. De skulle efterfølgende suges ud af maven på ham.

I mellemtiden er den unge mand kommet ud af sin komatilstand, selvom han stadig er i respirator. Lægerne forventer, at han overlever angrebet, selv om han under det voldsomme forløb fik nyresvigt.

Hans mor, Shawna Carter, har oprettet en GoFundMe for at samle penge ind til familiens medicinske udgifter.