Mistede 3700 kroner i turistfælde: Nu advarer de alle andre mod at begå samme fejl

Udland

04/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

De var ikke engang sultne!

Tvillingerne Cassidy og Leah Armbruster var på ferie med deres veninder på en lejet yacht i Sydfrankrig. Her trådte de ind i en klassisk turistfælde, der til sidst kostede dem 500 euro (mer eend 3700 kroner).

Hvad mon de unge kvinder havde gjort galt?

Armbruster-søstrene kommer oprindeligt fra Milwaukee, Wisconsin, men bor nu i Madrid. Det var ikke langt fra Spanien til Sydfrankrig, men amerikanerne blev alligevel bedt om at betale på en anden måde.

I en samtale med Newsweek fortalte de: "Der var en restaurantbåd, der sejlede rundt og solgte mad. Vi ønskede egentlig ikke at bestille noget, fordi vi havde medbragt snacks, og vi tænkte, at vi kunne dele en pizza. Men det var den 1. september, og de stoppede med at sælge pizza dagen før, da turistsæsonen sluttede."

Tog ikke nej for et svar

Men mændene fra restaurantbåden gav ikke op. De tilbød pasta som alternativ til de studerende.

"Vi sagde: 'Hvorfor ikke?', idet vi antog, at det ville være en pasta til normal pris," forklarede søstrene. Men det var lige her, de begik deres dyre fejl.

I stedet for at spørge mændene fra restaurantbåden om de nøjagtige betingelser, lod turisterne dem bare fortsætte. Som om det ikke var nok, havde de også ladet sig overtale til at bestille "hummer-pasta".

Det faldt ikke pigerne ind, at en bestilling med hummer, der skal sejles ud på det åbne hav, ikke var til at få for en slik.

Da madleverandørerne dukkede op med den fornemme menu cirka en time senere, forklarede de kvinderne nøjagtigt, hvad de ville have: 500 euro - med det samme.

Prisen var høj, men turistfælden klappede.

"Til sidst betalte min ven regningen for at undgå problemer," sagde en af ​​søstrene.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget

Efterfølgende fik Armbruster-familien det bedste ud af den mærkelige situation: De postede det passende video på deres TikTok-konto. På bare to dage har det allerede fået over 500.000 visninger.

Historien om de unge kvinder, der faldt i turistfælden i Sydfrankrig, har spredt sig som en steppebrand på sociale medier. Deres TikTok-video, der dokumenterede hele hændelsen, blev hurtigt populær og fik masser af opmærksomhed. Det blev et emne, der fangede folks interesse og diskussion i lang tid.

På trods af den uventede regning formåede tvillingsøstrene at bevare deres sans for humor og positive sind. De delte sjove kommentarer og reaktioner på hændelsen i deres sociale medieindlæg, hvilket gjorde dem til internetsensationer.