Teenager forsvandt som dug fra solen: Fem år senere modtager familien et håndskrevet brev med forklaringen

Udland

13/06/2024

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

Hendes familie led i årevis, mens de ikke anede noget om, hvad der var sket med datteren. Politiet havde ikke haft held med deres eftersøgning. Derfor levede familien med uvisheden om, hvad der var sket med datteren.

Emily Paul var bare 14 år gammel, da hun besluttede sig for at forlade sit hjem i Tallahassee, Florida.

En morgen opdagede hendes mor, at Emily ikke var hjemme. Den 14-årige pige havde pakket sin kuffert og bl.a. også nogle af sine yndlingsspil fra sin Xbox.

Hun efterlod en kort besked om, at hun ville tage afsted, og de ville høre fra hende, når hun engang blev myndig.

Herefter hørte familien ikke mere fra hende, og politiet havde heller ikke held med at lokalisere den 14-årige pige.

Familien holdt aldrig op med at lede efter hende og opgav aldrig håbet. Emilys kusine fortalte, hvordan hun konstant kiggede på unge piger, uanset hvor hun var, og håbede på, at hun ville spotte sin kusine.

Efter fem år modtog Emilys mor pludseligt et håndskrevet brev. Hun kunne straks se, at brevet var fra Emily. Hun skrev i brevet, at hun havde det godt. Hun var i live, sund og i sikkerhed. I brevet fortalte hun også sin mor, at hun var, præcis hvor hun gerne vil være.

Politiet ville dog ikke lukke sagen, da Emily kunne være blevet tvunget til at skrive brevet. Derfor måtte politiet sikre sig, at den dengang 19-årige og myndige pige rent faktisk selv havde truffet et valg om at blive væk fra sin familie.

Til politiets overraskelse dukkede Emily op på den lokale station og fortalte, at hun var glad, rask og havde den fornødne støtte omkring sig.

For politiet var det gode nyheder. De kunne nu lukke sagen, men for familien var det en overvældende nyhed. Emily ville ikke have, at hendes familie skulle vide noget om hende.

"Det er vanvittigt, men hun er myndig og har taget denne beslutning," fortæller hendes kusine Melissa, mens hun trækker på skuldrene.

Årsagerne til, at Emily har forladt sin familie er ikke kendte. Ingen kan beordre hende til at vende tilbage til familien for at forklare dem det.

Emilys sag er unik. Selvom børn stikker af hjemmefra på grund af uoverensstemmelser med deres forældre eller problemer i skolen, er det få, der beslutter sig for at forlade familien permanent.

Hvad der præcis er op og ned i sagen om Emily, det får vi måske aldrig at vide. Der er ikke yderligere oplysninger i sagen.