Supermarkedskunde chokeret: Bestilte mælk, fik en flaske urin

Udland

25/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Adam Bell gik på det sociale medie X for at dele et billede af en mælkeflaske med en mistænkelig uklar væske indeni, idet han hævdede, at Morrisons (engelsk supermarkedskæde. red) brød med hans "usagte anmodning om ikke at få tilsendt en flaske med urin".

En Morrisons-kunde var forarget, efter at en halvfuld "flaske med urin" blev leveret i stedet for mælk i hans dagligvarebestilling.

Adam Bell, der tidligere arbejdede i finansministeriet i England, gik på det sociale medie X for at dele et billede af en mælkeflaske med en mistænkelig uklar væske indeni.

Han tilføjede spøgende, at Morrisons brød med hans "usagte anmodning om ikke at få tilsendt en flaske med urin."

Han skrev således: "Kære @‌Morrisons. I er normalt ret gode til at informere os om erstatninger i vores indkøbsordrer, men I gjorde os ikke opmærksomme på at jeres levering af mælk jeres i stedet blev en flaske med urin i."

"En del af denne levering var til en kurv til et lokalt velgørenhedsformål, The Magpie Project. Vi ville være meget taknemmelige, hvis I ud over at refundere os også vil foretage en donation til dem."

Han tilføjede i X-tråden, at hans kone, der er sygeplejerske havde bekræftet, at det var urin i mælkeflasken.

Ikke første gang

En talsperson fra supermarkedskæden Morrisons udtalte:

"Vi er ekstremt pinlige over at høre om denne hændelse og har været i kontakt med kunden for at tilbyde dem en fuld tilbagebetaling af deres indkøbsordre. Det er helt uacceptabelt, og vi foretager en fuld undersøgelse af, hvad der er sket."

Tilbage i september hævdede Rebecca Stevenson, at efter at hendes Morrisons-bud havde overdraget hendes ordre, bemærkede hun, at poserne var gennemblødte af urin.

Den 30-årige påstod, at leveringschaufføren kom i knibe og ikke havde noget valg end at lette sig bag i varebilen – og at urinen endte over hendes indkøb.

Kilde: Daily Star