Stormede ud fra første date - årsagen vil enten få dig til at elske eller hade ham

Udland

02/11/2022

Foto: @iamrenanpacheco/TikTok
Foto: @iamrenanpacheco/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det var hans første date med en amerikansk kvinde.

Dates er lidt som at spille lotto - du skal igennem et utal af nitter, inden du, måske, rammer helt rigtigt.

Og på TikTok-profilen, @iamrenanpacheco, har en franskmand ved navn USA i den grad fået internettet til at gå i selvsving.

Renan Pacheco, som manden hedder, fortæller nemlig i en video om sin første erfaring med at tage på date med en amerikansk kvinde - en oplevelse, der, efter hans udsagn, endte i en sand katastrofe.

Nu tror du måske, at kvinden viste sig ikke at være den, hun sagde hun var, at hun viste sig at være grundlæggende utiltalende eller noget helt tredje, men nej, det var ikke det, der fik Francois til at storme ud fra restauranten.

Det var i stedet kvindens spisevaner.

Faktisk gik det galt allerede, inden de to mennesker fik bestilt deres mad. Ifølge Renan ankom han til restauranten, fik øje på Kimberley, som hans date hed, og satte sig med menukortet for at få sig et overblik over udvalget.

Men her skete så det, der endegyldigt ødelagde chancen for, at de to nogensinde kunne blive et par.

Kimberley kiggede nemlig Renan i øjnene og fortalte, at hun ikke spiser gluten.

Med tanke på, hvor mange mennesker på verdensplan og her i landet, der ikke spiser gluten, er det måske ikke en decideret dealbreaker for særligt mange - men Renan er franskmand.

Og som han selv formulerer det:

"Gluten er mit liv. Gluten er croissant. Gluten er baguette. Hvordan kan du ikke spise gluten?!"

Nuvel, man kan jo se igennem fingre med det meste, hvis kemien er rigtig (selvom det ikke ligefrem har været en god start på den eventuelle romance). Men da Renan beslutter sig for, at han jo godt kan blive hængende og snakke, måske få et glas vin, kommer så dealbraker nummer to:

Kimberley drikker ikke alkohol.

Og med tanke på Frankrigs stolte tradition for vin og champagne var det for meget for Renan. Han rejste sig og forlod restauranten uden at sige farvel.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Som du måske har lagt mærke til i teksten til opslaget, skriver brugeren, at det er en franskmand ved navn Francois, der var på sin første date med en amerikansk kvinde. Derfor er det ikke utænkeligt, at hele historien er ren underholdning og overhovedet ikke har fundet sted, men i stedet skal bruges til at vise de store kulturelle forskelle på Frankrig og USA.

Uanset hvad er det ret underholdende at lytte til ham himle over Kimberley med tyk, tyk fransk accent!