Stor kaffekæde lancerer kaffe med olivenolie: Smagen er ekstraordinær

Udland

23/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Ville du drikke kaffe med olivenolie?

Starbucks har lanceret en ny serie af olivenolie-kaffe på italienske menuer i dag med planer om at lancere de unikke kaffer i britiske filialer senere på året.

Det skriver Express

Kunder, der besøger Starbucks filialer i Italien, kan nyde et udvalg af olivenolie-kaffer fra i dag som en del af det nye "Oleato"-sortiment.

Tre drinks er landet på menuen som en del af den nye lancering, selvom de endnu ikke er tilgængelige i Danmark. Her er, hvad du kan forvente af den italiensk-inspirerede serie, når den ankommer.

Tre nye kaffer med olie

Starbucks er kendt for sine frappuccinoer med smag og forskellige holiday-tema drinks, men de seneste tilføjelser til menuen er lidt anderledes.

I Milano kan man få en frossen Oleato cortado, Oleato "dekonstrueret" og en gylden skum espresso martini.

En talsmand sagde:

"Rækken af ​​kaffedrikke samler det uventede - Starbucks arabica kaffe lækkert tilsat en skefuld Partanna koldpresset, ekstra jomfru olivenolie. Resultatet er fløjlsblød, delikat sød og frodig kaffe, der løfter hver kop med en ekstraordinær ny smag og tekstur."

En skefuld om dagen er sundt

Når vi talte om de nye menupunkter, forklarede den førende rister og forhandlerens administrerende direktør, Howard Schultz, at den unikke idé stammede fra hans personlige vane, nemlig at nyde en daglig skefuld olivenolie.

Howard sagde, at han tog den populære italienske skik, mens han rejste på Sicilien sidste år, og begyndte at tilføje olien til sin morgenkaffe.

Starbucks-direktøren blev overrasket over den "uventede, fløjlsagtige, smøragtige smag, der forbedrede kaffen", og tilføjede, at den "dvæler smukt på ganen".

Mens den usædvanlige smagskombination lyder mærkelig, bemærkede Howard, at "beviset er i koppen".

Det sydlige Californien vil være den næste i rækken til at prøve Oleato-serien i foråret, mens Storbritannien, Japan og Mellemøsten må vente til senere i 2023.