Kvinde raser efter ubehagelig oplevelse: Blev afvist i Lidl da hun forsøgte at købe agurker

Udland

23/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden havde troet indkøbsturen bare skulle tage 15 minutter.

Det er ingen hemmelighed, at tiderne i øjeblikket er hårdere end nogensinde, og selv grundlæggende daglige opgaver såsom indkøb af dagligvarer er en udfordring. Men Lisa Fearns blev stillet over for en helvedes udfordring for nylig, da hun forsøgte at købe 100 agurker, og fandt sig selv 'udelukket' fra at købe hos sin lokale Lidl - på trods af at hun havde købt store mængder af dem til sin detox-drik-virksomhed i de sidste tre flere år.

Det skriver Ladbible

Hun indså, at der var noget galt, da en leder i butikken skyndte sig hen, da hun begyndte sit indkøb af 100 agurker søndag den 19. februar.

Hun skrev senere på Facebook:

"Hvad f**kity f**k foregår der?! Jeg handlet hver søndag i alle uger de sidste tre år. Jeg kommer der kl. 10, fordi jeg har brug for, at agurkerne er friske, så laver jeg juice i løbet af dagen," forklarede hun. "Jeg får sjove blikke, når jeg er i supermarkedet, folk kigger på mig som 'hvad laver du?' Jeg havde brug for 100 agurker. Lederen kom løbende ud og sagde, at jeg køber for meget frugt og grønt, og jeg kan ikke købe så meget. De ville ikke have mine penge, så jeg sagde, at jeg ville tage min penge til Aldi."

Tog pludselig to timer

Det endte dog med at et besøg til Aldi ikke var nok:

"Jeg var nødt til at gå Asda, en anden Lidl og en anden Aldi. Jeg arbejder som en hemmelig shopper. Det tager mig nu omkring to timer at få alle indkøbene i stedet for 15 til 20 minutter."

Men selvom Lisa måske ikke var i stand til at forstå, hvorfor hun pludselig blev stoppet fra at købe så mange agurker, er det i høj grad en afspejling af den vedvarende mangel i britiske supermarkeder i øjeblikket.

Visse frugter og grøntsager bliver midlertidigt rationeret af britiske supermarkeder på grund af dårligt vejr og transportproblemer.

Leder efter lokal grønthandler

I et forsøg på at sikre, at folk får det, de har brug for, er Asda (et britisk supermarked) nu begyndt at rationere visse grøntsager, herunder tomater, peberfrugter, agurker, salat, salatposer, broccoli, blomkål og hindbær.

Morrisons (et andet britisk supermarked) meddelte også, at de planlægger at gøre lignende ved at indføre en grænse på to varer på tomater, agurker, salat og peberfrugter fra 22. februar.

Desværre betød den nye rationering for Lisa at det der skulle tage 15 minutter nu endte med at tage to timer.

"Jeg er stresset over, hvad jeg skal lave hver uge," sagde hun. "Jeg bliver nødt til at finde en hyggelig, glad frugt- og grøntbutik, der gerne vil tage min forretning.