Spærrede vejen for syg mand - årsagen vil chokere dig

Udland

22/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Hvis der er én ting, der virkelig kan få to naboer til at hidse sig op, så er det parkering - hvor selv de bedste venner kan blive frustrerede og miste roen over, at nogen stjæler deres plads.

En husejer har for nylig skabt en smule opsigt på Reddit efter at have afsløret det problem, de står over for i forbindelse med parkering på deres gade, som de ifølge Mirror hævder er en privat vej og ikke er for hvem som helst at bruge udover beboerne på vejen.

Dette har dog ikke afholdt en mand fra at parkere på tværs af deres indkørsel og blokere deres adgang til den gentagne gange.

En bil blokerer indkørslen

Den unavngivne husejer forklarede i et opslaget, at det pågældende køretøj tilhører faderen til en kvinde, der bor på vejen ved siden, hvor de kommunale parkeringsrestriktioner gælder. Den ældre mand er handicappet, og kvinden hævder, at han er nødt til at parkere tættere på huset, hvilket altså skulle forklare hvorfor hans bil havde været på den private vej.

I et opslag på det sociale medie Reddit deler personen sin historie:

"Jeg vendte tilbage fra arbejde en dag, opdagede en bil, der var parkeret på tværs af vores indkørsel, jeg bakkede af vejen og parkerede på vejen ved siden af og ventede til bileejeren flyttede den. Jeg fandt dem ikke, men gik om og bankede på døren. Jeg forsøgte at forklare, at vejen er privat og tilhører de tre huse, der faktisk er på den gade, og ikke deres." fortæller personen og fortsætter:

"Kvinden gik i forsvarsposition og forklarede at det var hendes handicappede far, der har brug for at parkere tæt på da han har mobilitetsproblemer. Jeg prøvede igen at forklare, at det var en privat vej, men hun ville ikke lytte."

Sker igen og igen

I indlægget på Reddit sympatiserede husejeren med mandens behov, men holdt fast i, at ingen måtte parkere på den private vej, medmindre de boede der. Men deres ordre så ud til at være blevet ignoreret, da de et par uger senere vendte hjem for at finde deres indkørsel spærret igen af den samme bil.

Uden nogen steder at parkere parkerede de blot bag mandens bil i et forsøg på at illustrere en pointe, men hævder, at dette resulterede i et skænderi med manden, der skreg af dem, sparkede til deres dør og truede med at få bilen bugseret, før de tilkaldte politiet.

"Der går en uge, og igen vender jeg tilbage fra arbejde for at finde den samme bil parkeret på tværs af indkørslen til vejen, men denne gang besluttede jeg at parkere bagved den og gå hen og tale med min nabo, da jeg nu blokerede deres indkørsel og forklarede, hvad jeg lavede, og hun var tilfreds med min plan. Cirka en time senere banker det på min dør, og der er faren, med en krykke, som straks begynder at skrige af mig, hvad jeg bilder mig at blokere hans vej og at han kan have behov for at komme på hospitalet når som helst. Nu var min plan at være behagelig og forklare ham, at dette var en privat vej, og at han ikke måtte parkere der, men på grund af at han skreg mig i ansigtet, sagde jeg bare, at jeg flytter min bil, når jeg er klar, og lukker døren igen." fortæller personen og tilføjer:

"Herren besluttede så at begynde at sparke til min dør, men heldigvis beskadigede han den ikke. En halv time senere dukker to betjente op ved min dør. De spørger, om de må tale med mig, og jeg inviterer dem ind. De begyndte derefter at true med at ringe efter vejhjælp til at få min bil fjernet. Det er her, jeg beslutter mig for at være modig og svarer ved at sige, at de skal være så velkomne, da jeg er sikker på, at ingen firmaer med respekt for sig selv vil flytte min bil.

Ender med at råbe

Personen fortæller videre, at to timer senere besluttede familien at flytte deres bil, men manden siger, at de vil flytte den ind på deres egen indkørsel, så jeg er nødt til at parkere et andet sted.

"Efter mere råben gør han, som jeg har bedt om, og jeg åbner portene og kører min bil videre. Herren må på dette tidspunkt være blevet meget vred, da han slår sin bil i bakgear og sætter så hurtigt afsted, at han næsten vælter en af betjentene, men stopper ikke og fortsætter med at køre væk."

De tilføjede: "Nu kalder nogle kollegaer mig for et røvhul og siger, at DG måske har haft brug for medicin akut, så er jeg en skiderik?"

Adskillige mennesker reagerede på Reddit-indlægget, hvor mange var enige om, at manden var den, der var forkert på den, da det er en privat vej, og han burde ikke have parkeret der i første omgang. En bruger sagde:

"At være handicappet giver dig visse rettigheder, når du parkerer, men giver dig ikke ret til at parkere hvor som helst. At blokere en beboers indkørsel er et Nej med stort N. Hvis det var en ikke-kommunal vej, kunne du nemt have fået ham bugseret med det samme."