Skulle holde tale til sin forlovede - du gætter aldrig, hvad han gjorde i stedet

Udland

16/9/23 | 03:13

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Han skulle have fortalt deres venner og familier, hvor brylluppet skulle fejres, i stedet valgte han en helt anden løsning, der sendte alle i chok.

En kommende brudgom blev filmet, da han slog op med sin utro forlovede foran 150 af deres nærmeste venner og familie til en fest, hvor de skulle annoncere deres bryllupsdato.

Parret skulle gifte sig i oktober efter at have udskudt ceremonien i de sidste tre år på grund af Covid-19-pandemien.

Det skriver ViralTab.

Drømmebryllup i Grækenland

De samlede alle deres venner og familie i en villa i den charmerende by Torino i det nordlige Italien for at annoncere, at de ville giftes i Grækenland.

Men i et chokerende plottwist afslørede den fremtidige brudgom Massimo Segre i stedet hans forlovede i angiveligt at være ham utro.

Den 63-årige bankmand besluttede i stedet at benytte lejligheden til offentligt at slå op med 47-årige Cristina Seymandi i en længere tale.

En gave til ham selv og en til hende

Videooptagelser viser Massimo stå ved siden af ​​DJ'en med sin forlovede ved siden af ​​ham, mens han læste, hvad hun tilsyneladende forventede at være et kærlighedsbrev.

I videoen siger han (på italiensk): "Jeg skulle meddele, at Cristina og jeg skulle giftes i oktober, men ved nærmere eftertanke indså jeg, at dette ikke er en gave til hende, men mere for mig."

“Hvad er gaven at give Cristina? Jeg har altid troet, at det at elske nogen er at ønske deres velbefindende endnu mere end ens eget."

"I dette tilfælde vil jeg i aften give Cristina friheden til at elske. At elske nogen, en kendt advokat, som hun tydeligvis holder mere af end mig.”

Den rødmende bruds ansigtsudtryk ændrer sig hurtigt til et ydmyget udtryk, mens Massimo fortsætter: "Kære Cristina, jeg ved, hvor mentalt og seksuelt betaget du er af ham."

Tag ham med

"Kære venner, tro ikke, at jeg har glæde af at spille hanrej foran jer alle sammen, men Cristina er så dygtig til at fortælle sine sandheder, at jeg ikke kunne forlade fortællingen om grunden til, at jeg afslutter mit samliv med hende i aften udelukkende til hende.”

Han tilføjer: "Jeg er skuffet, mit hjerte er i stykker.

"Jeg bebrejder mig selv for ikke at forstå, hvordan en kvinde ikke virkelig kan elske dig.

Til sidst lægger Massimo mikrofonen fra sig efter at have tilbudt hans nu eks-forlovede at nyde den betalte bryllupsrejse med hendes elsker, mens han undskylder overfor gæsterne og ønsker dem en god nat.