Selvfed nabo beordrer mig til at give hende min indkørsel: Vil bygge en swimming pool på den

Udland

10/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det er ikke altid lige let at komme overens med sine naboer.

En mand er blevet rasende, efter at hans selvfede nabo beordrede ham til at overdrage sin indkørsel, så hun kan bygge en swimmingpool på den.

Det skriver Mirror

Han forklarede, at han har en lang indkørsel, der slynger sig op ad en bakke til hans hus - og deler den nederste fjerdedel af den med sine to naboer.

En travl kvinde

Han har aldrig haft et problem med denne ordning - indtil nu. En dag modtog han en krævende sms fra sin nabo, der befalede ham at "komme forbi hendes hjem kl. 20" den aften.

Manden spurgte forvirret, hvorfor han skulle gøre så meget for det, når de ikke havde talt "mere end to ord" med hinanden i ca. syv år. På Reddit skrev han: "Hun vil have, at jeg giver hende min indkørsel, så hun kan bygge en swimmingpool til sine børn. Hendes børn er frygtelige, og hun har aldrig kontrolleret dem. Hun lader dem bare løbe rundt og gøre, hvad de vil hele dagen."

Idet hun delte deres samtale, begyndte kvinden: "Hej. Dette er din nabo. Jeg installerer en indbygget swimmingpool i min baghave, og jeg har noget papirarbejde, som du skal underskrive. Kan du komme forbi mit hjem i aften kl. 20?"

Bare et minut senere tilføjede hun: "Hallo? Jeg er en travl kvinde, og jeg skal vide, om du kommer i aften."

Manden bad hende om at præcisere, hvorfor hun havde brug for hans underskrift, idet han sagde, at han ikke ønskede at underskrive noget, men at han ikke havde nogen klager over, at hun byggede en swimmingpool på sin grund.

Vil bygge i indkørslen?

Imidlertid begynder han, som samtalen skrider frem, at mistænke sin nabo for at lyve om at bygge den i sin baghave og tror i stedet, at hun ønskede at bygge den lige på indkørslen.

Han spurgte: "Hvad har min indkørsel med din pool at gøre?" Som svar sagde hun: "Vær ikke selvisk. Du har en pool med et vandfald til dine børn, men du vil ikke lade mig have en pool til mine? Hold op med at være en selvisk r*****. Jeg ser dig kl. 20. Jeg har brug for din indkørsel for at bygge min pool. Hvorfor har du brug for sådan en stor indkørsel alligevel? Du kan parkere på gaden og gå op til dit hus. Hold op med at være selvisk, jeg har brug for denne pool til mine børn."

Forarget spurgte manden, om hun virkelig bad ham om at opgive sin indkørsel, bare så hendes børn kunne lege i en swimmingpool, når solen skinnede. Hun tilføjede: "Som jeg sagde, har du ikke brug for sådan en stor indkørsel. Du er selvoptaget og spilder pladsen. Du kan parkere på gaden og gå, det er jo intet problem.”

Efter at have nægtet at underskrive hendes dokumenter igen, truede kvinden med at ringe til politiet og sagsøge ham for alt, hvad han havde. Hun svarede: "De [politiet] vil få dig til at underskrive, og jeg vil ikke kun tage din indkørsel, men jeg vil også tage dit hus. Du og dine forpulede børn vil være hjemløse. Du f***ede med den forkerte person."

Afmærker med kegler

Efter deres samtale begyndte kvinden at blokere hans indkørsel med trafikkegler, før hun igen beordrede ham til at underskrive hendes dokumenter.

Han skrev på Reddit: "Jeg var ude med min familie tidligere i dag. Da vi kom hjem, havde hun blokeret vores indkørsel med trafikkegler. Jeg flyttede dem over for at blokere hendes garage og sendte hende en besked for at lade hende vide det.

"Jeg fortalte min anden nabo om, hvad der var sket, og han sagde, at han havde hørt om hende snige sig rundt bag sin mands ryg. Hun svarede aldrig på min sidste besked, men hun ringede et par gange i dag. Jeg var på arbejde, så jeg svarede ikke. Hun efterlod mig en så dejlig besked på telefonsvareren. Hun siger, at hun vil bygge sin pool med eller uden min underskrift, og at jeg bør underskrive."

Usikker på, hvad han skal gøre fremover, har han brugt de sociale medier til at spørge brugerne, hvordan de ville håndtere denne situation. En bruger kommenterede hans indlæg og sagde: "Tager din indkørsel og dit hus? Hvor får folk den her følelse af selvoptagethed fra? Jeg ville få ejendomsgrænserne markeret og bygge en mur af mursten. Sørg for at have et billede af en pool malet på ydersiden, så hun kan se, hvordan det ville have set ud."