Se skønhedsdronningens vilde forvandling: Bytter værktøj og oliepletter med balkjoler og stiletter

Udland

10/10/22 | 17:15

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Den 25-årige mekaniker deltager ved Miss England konkurrencen

Den 25-årige Rachel Himsworth tilbringer sine dage under motorhjelmen med at reparere biler i en Ford-forhandler. Men hun har altid drømt om at blive skønhedsdronning og være med i miss England eller Miss world.

Det skriver DNP

Fra overalls til stiletter

Hun begyndte at arbejde som automekaniker lige efter folkeskolen skole som 16-årig. Her fik hun en læreplads ,hvor hun hurtigt lærte alt om at reparerer biler.

Men Rachel har altid ønsket sig at være model eller skønhedsdronning. 

"Jeg har altid været interesseret i model, men jeg vidste aldrig, hvordan jeg skulle bryde ind i det," fortæller kvinden

Men for at kunne deltage i Miss England konkurrencen måtte hun ud af de beskidte håndværkertøj. 

Hendes arbejdstøj plejer at bestå af et par olieindsmurte overalls, men den 25-årige skal dog være iført balkjole og stilethæle, når hun gør entré ved det berømte arrangement Miss England.

Vil inspirere andre

Rachel, der er fra Barnsley i South Yorkshire, ønsker at demonstrere over for andre kvinder, at de kan lykkes i arbejdsområder domineret af mænd, selvom de nyder at gøre noget ud af sig selv.

“En af grundene til, at jeg deltog i Miss England-konkurrencen, er for at inspirere kvinder og bevise over for folk, at man kan begge dele – være model og bilmekaniker," fortæller hun.