Det skulle have været den bedste dag i hendes liv: Brud kan intet huske fra brylluppet

Udland

04/04/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Den unge brud gik lidt for meget amok i de våde vare.

Det burde være den lykkeligste dag i hendes liv. Det er bare dumt, at Mackenzie Grimsley (23) vågnede op efter sit bryllup med voldsomme tømmermænd og intet kan huske.

Det skriver Tag24

Den 23-årige brud gik lidt for hårdt til den med de våde vare til sit bryllup. 

Det resulterede i, at hun ikke kan huske, hvad der skete fra klokken 21.30 og fremefter. 

Da hun vågnede næste morgen havde hun tømmermænd og kunne intet huske efter sit voldsomme blackout, men så gennemså hun videooptagelser fra aftenen for at opklare hvad der var sket. 

Tager det med humor

Brudeparret der er fra South Carolina havde planlagt den perfekte dag, men da bruden morgenen efter vågner op må hun indse at hun intet kan huske. 

Ikke desto mindre tog den 23-årige det hele med humor til sidst.

I stedet for at skjule rækken af ​​pinligheder, gik influenceren der har over 2,3 millioner følgere i offensiven, og delte en video, der viste alle hendes pinligheder.

Mere end 10 millioner mennesker har nu nydt de sjove video optagelser, som Mackenzie postede på sin TikTok-konto i slutningen af ​​marts.

Hovedet i toilettet

Den unge dame havde virkelig haft en fest, og i den virale video, kan man se hvordan hendes aften endte med hovedet nede i toiletkummen iført brudekjole. 

Kort efter følger et billede, hvor Grimsley ser ud til at sove ved siden af ​​sin bedrøvede mand.

Klippet slutter med en rystende scene, hvor flere gæster ser ud til at hjælpe med at eskortere bruden til hendes soveværelse.

"Jeg ved virkelig ikke, hvordan det her skete, jeg er stadig forvirret," forklarede den unge brud i en anden video på TikTok.