Dronning Elizabeth den andens tidligere kok har delt grunden til, at man aldrig bør grille pølser på en grill.
Det skriver Birmingham live
Jeff Baker, en tidligere kok for dronning Elizabeth II, har delt sin metode til at tilberede de 'perfekte' pølser. Og vi har gjort det forkert i årevis.
Aldrig på grillen
Jeff forklarede, at det er en fejl at bruge grillen eller din ovn. Han forklarede, at man altid skulle koge sine pølser i en gryde - og aldrig prikke dem på forhånd.
Hvis du gør det, løber saften ud - og efterlader dem tørre.
Han talte til Mammamia.com.au og sagde:
"Hvis man koger dem i lang tid ved lav varme, vil de koge dem tilstrækkeligt igennem, give fedtet mulighed for at smelte og karamellisere i gryden, og uden at bekymre dig om, at de er vil blive til støvlelæder."
Sådan gør du i stedet
Traditionel grillmad er "den primære vej til en dårlig pølse", advarede han også.
Han forklarede: "Brug en tung non-stick stegepande, sæt på lav til medium varme. Tilsæt en teskefuld ande- eller gåsefedt til gryden, smør det derefter rundt, indtil bunden er fuldt belagt, og vip derefter alt overskydende fedt væk," fortæller han og tilføjer:
"Placer pølserne i gryden, og sørg for, at de ikke rører hinanden, og hold konstant varme. Ved at vende dem regelmæssigt sikrer du, at pølserne får en rig gylden farve."
Jeff anbefaler 10 til 12 minutter til en traditionel tyk pølse.