Postmand afleverer pakke med et "smil": Så gik det op for kvinden, hvad der var sket

Udland

17/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mette N.

Chloe Lythgoe siger, at hun må udholde "år i forlegenhed", når hun skal stå over for sit postbud, efter at hendes online Amazon-bestilling kom med produktnavnet trykt på etiketten.

En kvinde er nu havnet i en situation, hvor hun spekulerer over, om hun nogensinde kunne se sit postbud i øjnene igen, efter at der kom en fræk ordre til hendes dør.

Moren Chloe Lythgoe modtog en besked på sin telefon om, at en levering var på vej. Da hun kiggede op fra sin telefon, kunne hun se postbuddet gå op ad stien til huset og smile for sig selv.

Da hun skrev under på modtagelse af pakken, følte hun sig flov. Hendes pakke var ikke kommet i den diskrete emballage, som hun var blevet lovet.

Chloe blev nemlig lovet, at hendes onlinebestilling ville komme i diskret emballage, men navnet på hendes nye sexlegetøj var blevet trykt på forsiden af ​​hendes pakke – akavet.

"Jeg var knaldrød og lukkede bare døren – jeg følte mig så flov," sagde den 24-årige.

Et populært stykke legetøj

Chloe bestilte sexlegetøjet til 15 pund fra Amazon tilbage i 2020, hvor produktleveringsoplysningerne lovede, at diskretion var "i højsædet".

Moren bestilte produktet, efter at hun havde fået det anbefalet af venner, og besluttede at "vove pelsen og prøve noget nyt".

Chloe sagde videre, at hendes venner godt kunne forstå hendes forlegenhed, da hun fortalte dem historien, og tilføjede: "På hjemmesiden stod der, at pakken var diskret, og jeg syntes, det var fint. Da jeg fortalte det til mine venner, spurgte de mig overraskende, hvordan sexlegetøjet levede op til mine forventninger, så firmaet har solgt en hel del på grund af min historie, tror jeg."

Det "forfærdelige" øjeblik

Den forlegne kvinde forklarede, hvad der skete, da pakken ankom, og sagde: "Jeg åbnede døren, og han rakte mig pakken, smilende, som om han vidste, hvad der var indeni. Det var forfærdeligt, jeg kiggede på ham, som om jeg ville sige 'jeg håber, du ikke har set det', og han kiggede tilbage som for at sige 'jeg ved, hvad der er derinde'."

Hun fortsatte: "Jeg blev knaldrød, lukkede bare døren og tænkte typisk mig. Jeg ville bare have jorden til at åbne sig og æde mig. Det var på ingen måde diskret."

"Jeg åbnede også døren i min morgenkåbe og med mit uglede morhår, og mine børn stod bag mig og spekulerede på, hvem der stod ved døren – jeg tør vædde på, at jeg lignede en, der kunne bruge pakken. Jeg følte mig så flov."