Pilot valgte at ydmyge passager, der ikke ville høre efter

Udland

04/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Efterfølgende er han blevet hyldet som en helt!

En pilot er blevet hyldet som 'helt' for at håne en berettiget kvinde, der spurtede ned ad gangen for at være den første af flyet.

Det skriver Mirror.

En passager forklarede, mens hun så på, hvordan kvinden sprang ud af sit sæde, så snart flyet ramte asfalten og løb mod udgangen.

Alt imens var sikkerhedsseleskiltet stadig var tændt – og hun ignorerede stewardessernes anmodninger om at vende tilbage til sit sæde, indtil flyet stoppede sikkert.

Løb mod udgangen

Passageren der havde oplevet kvindens opførsel valgte at lave et opslag på det sociale medie Reddit for at hylde pilotens handlinger.

"Kvinden bagerst spændte selen af og sprang til fronten af ​​flyet for at stå af først. Hun fik ingen øjenkontakt og følte, at hun var speciel. Jeg taler om at gå fra det allersidste sæde i flyet, forbi hele rækken og forbi første klasse, i bund og grund at stå ved den lille køkkenting foran," fortæller personen bag opslaget og fortsætter:

"Sikkerhedsseleskiltet var stadig tændt, og vi rullede stadig ned ad landingsbanen. Flybesætningen havde bedt hende om at vende tilbage til sit sæde, indtil vi nåede gaten, men hun svarede ikke engang."

Passageren fortsatte med at forklare, hvordan alle ombord vendte deres opmærksomhed mod kvinden efter at have siddet igennem den kedelige otte timers flyvning.

Tager sagen i egen hånd

Men det var da piloten besluttede at tage sagen i egen hånd.

"Pludselig meddelte piloten, at vi havde en særlig gæst ombord, og at han vil komme ud for at hilse på dem, efter at vi var blevet slået til ved gaten. Kvinden stod der akavet, indtil vi klarede det hele med at rulle ind i gaten, og hvad flyene end gør, når de lander, i omkring 15 til 20 minutter," fortæller medpassageren og tilføjer:

"Alle sad der og ventede på at se, hvad piloten talte om. Til sidst kom piloten ud og bad damen om at flytte sig lidt så han kunne besøge den særlige gæst. Han blev ved med at bede hende rykke tilbage. Først lidt, så lidt mere, så lidt mere. Han ledte hende fra række til række og prøvede at finde en bestemt person. Alle ser og kigger rundt for at se, hvem det kunne være."

Hyldes som helt

Piloten blev ved med at føre hende tilbage en række ad gangen, indtil hun nåede helt bagerst i flyet. Passageren sagde:

"Til sidst, da de nærmede sig bagenden af ​​flyet, bad han hende om at sidde et sekund, mens han tog fat i samtaleanlægget bagerst i flyet. [Han sagde] 'Mine damer og herrer, jeg vil gerne annoncere, at vores særlige gæst sidder på sæde 42C. Lad os give hende et bifald'. Hele flyet gik amok af grin og klapsalver. Jeg elskede hvert øjeblik af det."

I en kommentar til pilotens magttræk sagde en bruger: "Den pilot er en helt for folket."

En anden bruger tilføjede: "Jeg håbede, at den særlige gæst var en betjent, der kom ombord for at arrestere kvinden for at nægte at følge sikkerhedsrelaterede kommandoer givet af medlemmer af flyvebesætningen."

En tredje bruger sagde: "Nogle gange, når et fly kommer for sent ind, er der folk, der har en forbindelsesflyvning, som vil være meget svære at nå. De skal hurtigt ud af flyet for at have nogen chance for deres forbindelse. Den bedste måde at håndtere det på er at informere stewardessen, og de kan komme med en generel meddelelse. Selvfølgelig ignorerer folk nogle gange den meddelelse og blokerer gangen for disse mennesker alligevel."