Pensioneret 74-årig præst 'forgreb sig' på støvsuger i kirken

Udland

25/12/22 | 09:37

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Selvom den 74-årige præst blev taget på fersk gerning under akten, så fortsatte han sin gerning.

Den pensionerede præst John Jeffs på 74 havde tilsyneladende lidt for mange lyster, da han arbejdede i en baptistkirke i Northamptonshire i England. I hvert fald blev han bogstaveligt talt taget med bukserne nede i september 2020.

Kun iført knæstrømper stod den 74-årige i et mørkt hjørne og hyggede sig med støvsugerslangen på en støvsuger af "Henry the Hoover". Den model er især kendt for at have et stærkt sug og har påmalet et ansigt, der smiler rart. Om det var det, som præsten tændte på, er uvist.

Præsten blev ifølge The Independent opdaget af en kirkegænger, men John Jeffs havde ikke lyst til at afslutte sin leg med støvsugeren på trods af, at han blev taget på fersk gerning.

Næsten to år efter den pinlige hændelse forsøgte Jeffs at benægte, at han havde haft et samleje med en støvsuger. I hvert fald nægtede han under retssagen, at han skulle have gjort noget forkert. I stedet forsøgte forsvarsadvokaten at spille medlidenhedskortet, og påstod, at årsagen til præstens handlinger var psykiske og fysiske helbredsproblemer.

Han orklarede i retten, at den 74-årige stadig kæmpede med tabet af sin kone, som han havde mistet i en ung alder, og at han var meget plaget af smerter på grund af ubehandlet diabetes og generelt dårligt helbred.

På trods af dette blev Jeffs til sidst fundet skyldig og er blevet placeret på den lokale liste over seksualforbrydere. Måske den eneste, der har forgrebet sig på en støvsuger. Derudover blev den 74-årige dømt til at betale 845 britiske pund i bøde samt 200 pund i erstatning til den, der så ham med støvsugeren.